Saksa, Hemer
...Tuotetiedot "Ankanliha spelttiä ja amaranttia 400g" Beckers-Beste ankanliha spelttiä ja amaranttia Sisältää helposti sulavia eläinproteiinia kehon aineiden ylläpitämiseksi ja rakentamiseksi. Tärkeät vitamiinit ja mineraalit on tarkasti sovitettu aikuisen koiran normaalin aktiivisuuden tarpeisiin. Koostumus: Ankanliha, spelttijauho T812 ja T1600, spelttijauho, spelttikuori, perunahiutaleet...
Portfolio (69)
Bulgaria, Rakovski
...Savustettu kuivatettu ankka Magret, vakuumipakkauksessa. Ainesosat: Ankanliha, säilöntäaine: nitriittisuola, mausteet, suola, valkopippuri, sokeri. Alkuperä: Bulgaria Tuote suoraan kulutettavaksi. Säilytyslämpötila: 0 °C - 4 °C. Hinta: 12,35 €...
Portfolio (10)
Puola, Warszawa
Nykyinen sivu: Etusivu Tervetuloa Abarisille! Suunnittele elinympäristö perheellesi, nauti luonnosta myös huonolla säällä omassa talvipuutarhassasi. Tarjoamme sinulle yksilöllisiä ratkaisuja, huolellista suunnittelua sekä käsityötaitoa. Hyödynnä pitkäaikaista kokemustamme talvipuutarhojen rakentamisessa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi erikoiset toiveet ovat meille...
Vastaavat tuotteet
Testituote
Testituote
Portfolio (1)
Ranska, Luitré-Dompierre
Perustettu intohimolla erinomaisuuteen ja sitoutumisella laatuun, CBViandes-Distri on lihakauppayritys, joka tunnetaan ensiluokkaisista tuotteistaan ja poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan. Erotumme sitoutumisellamme tarjota laaja valikoima huolellisesti valittuja lihoja, jotka vastaavat asiakaskuntamme moninaisiin tarpeisiin. CBViandes-Distri:ssä tehtävämme on tarjota teille ensiluokkaisia tuo...
Portfolio (37)
Ranska, Pomarez
Kolmen sukupolven ajan DUMECQ-perhe, joka sijaitsee Chalosse-alueen sydämessä, on valmistanut foie gras -tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi DUMECQ-yritys tuottaa säilykkeitä ja tuoreita maatilan tuotteita. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: tuoreita tuotteita (ankkasuikaleita, kokonaisia ankkoja, ankkafoie gras -tuotteita, ankanrintafileitä), ankkafoie gras -säilykkeitä tai purkkeja, r...
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
Vuonna 1993 perustettu Maison Mayté on baskilainen käsityöliha- ja makkaratehdas. Maison tuottaa laajan valikoiman baskilaisia kuivalihoja: kinkkuja, makkaraa, kuivia makkaroita, litteitä tai kierrettyjä vatsalihaksia, chorizoa, kuivia lomoja... Maison tarjoaa myös erikoisuuksia ankasta (foie gras, rintafileet, confit, rillettes, foie gras -pasteijat), porsaanlihasta (baskilainen pasteija, baskila...
Ranska, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES on landelainen yritys, joka on erikoistunut ankkan lihan tuotantoon ja myyntiin. Modernilla tuotantopaikalla on eurooppalainen hyväksyntä ja Etelä-Lännen ankka-foie gras -sertifikaatti. Näin ollen LE GRENIER DES GASTRONOMES tuottaa raakaa ankka-foie gras -lihaa, ankka-magretia, kuivattua ja savustettua ankka-magretia, ankka-confitia, ankka-rasvaa, puolikypsää ankka-foie ...
Ranska, Barcus
LA FERME UHARTIA on erikoistunut maatilan ankkoihin. Olemme perustaneet perinteisen ankkojen kasvatuksen ja maissin syöttötyöpajan ennen kuin aloitimme käsityötuotteiden valmistuksen tilamme CEE-standardien mukaisesti. Näin ollen tarjoamme laajan valikoiman ankasta valmistettuja tuotteita, kuten maatilan ankan foie gras, ankan confit, ankan rillettes, foie gras -pasteijat sekä valmiita ruokia, kut...
Ranska, Lanzac
La Ferme de Grezelade sijaitsee yhdessä suurkeittiön takaavista alueista, Quercy-Périgordissa. Perheyritys on erikoistunut foie gras -pohjaisten säilykkeiden tuotantoon. Yritys tuottaa tuoreita tuotteita ja kotitekoisia säilykkeitä. Se tarjoaa foie gras -tuotteita (foie gras -lohkot, kokonaiset ankan foie gras ja puolikypsät foie gras), ankan rintafileitä, konfiteja ja valmiita ruokia. Se markkino...
Ranska, Vezac
Perustettu yli 80 vuotta sitten, DELMOND FOIE GRAS on perheyritys, joka on erikoistunut foie gras -tuotantoon. Yrityksellä on teurastamo ja leikkausyksikkö Dordognessa. Sen tukkukauppa- ja puolittaismyyntitoiminta kasvaa joka vuosi. Näin ollen yritys tuottaa ja myy foie gras -tuotteita, rintafileitä, fileepaloja, reisiä, käsivarsia, mahanpaloja jne. Perinteiden ja osaamisen yhdistäminen, DELMOND...
Ranska, Montfort En Chalosse
Perustettu vuonna 1982, FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta kokoaa nykyään 80 tuottajaa. Haluten säilyttää osaamisensa, paikalliset perinteet ja arvostaa tuotteidensa laatua, kasvattajat sitoutuivat jo vuonna 1999 Label Rouge -menettelyyn. Kaikki eläimet kasvatetaan ulkona, ja niitä ruokitaan maissilla yhteisissä tarhoissa. Ne ovat vähintään 104 päivän ikäisiä, kun ne tulevat osuuskunnan jäseniksi.
SUDREAU on yritys, joka on erikoistunut foie gras'n, ankkarintojen, sisäelinten, ankkarillettien, ankkaconfitin ja Lounais-Ranskan tyypillisten ruokien, kuten Cahorsin Coq au Vin tai cassouletin, tuotantoon ja myyntiin.
Ranska, Figeac
Jean LARNAUDIE -talo on erikoistunut valmistamaan alueellisia erikoisuuksia ankkanlihasta. Näin ollen yritys tuottaa foie gras -sydämiä, confit'ja, terriinejä ja valmiita ruokia. Jean Larnaudie -yrityksessä kokonainen foie gras valmistetaan edelleen käsin ja perinteisesti. Yli 60 vuotta Lotissa Quercyssa juurtuneena Jean Larnaudie edustaa ennen kaikkea miehiä ja naisia, jotka ovat sitoutuneet alu...
Turkki, Adana
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play