Ranska, Pomarez
Kolmen sukupolven ajan DUMECQ-perhe, joka sijaitsee Chalosse-alueen sydämessä, on valmistanut foie gras -tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi DUMECQ-yritys tuottaa säilykkeitä ja tuoreita maatilan tuotteita. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: tuoreita tuotteita (ankkasuikaleita, kokonaisia ankkoja, ankkafoie gras -tuotteita, ankanrintafileitä), ankkafoie gras -säilykkeitä tai purkkeja, r...
Ranska, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES on landelainen yritys, joka on erikoistunut ankkan lihan tuotantoon ja myyntiin. Modernilla tuotantopaikalla on eurooppalainen hyväksyntä ja Etelä-Lännen ankka-foie gras -sertifikaatti. Näin ollen LE GRENIER DES GASTRONOMES tuottaa raakaa ankka-foie gras -lihaa, ankka-magretia, kuivattua ja savustettua ankka-magretia, ankka-confitia, ankka-rasvaa, puolikypsää ankka-foie ...
Ranska, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, joka tunnetaan myös nimellä Foie Gras Kuster, tuottaa ankkojen ja hanhien foie gras -maksaa. Domaine tarjoaa foie gras -tuotteita ilman lisäaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Domaine myy myös foie gras -erikoisuuksia, pateita, rillettejä, rasvoja, hillottuja tuotteita, sisäelimiä, hillottuja erikoisuuksia, kuivattuja rintafileitä sekä valmiita ruokia, kuten Périgourd...
Ranska, Lanzac
La Ferme de Grezelade sijaitsee yhdessä suurkeittiön takaavista alueista, Quercy-Périgordissa. Perheyritys on erikoistunut foie gras -pohjaisten säilykkeiden tuotantoon. Yritys tuottaa tuoreita tuotteita ja kotitekoisia säilykkeitä. Se tarjoaa foie gras -tuotteita (foie gras -lohkot, kokonaiset ankan foie gras ja puolikypsät foie gras), ankan rintafileitä, konfiteja ja valmiita ruokia. Se markkino...
Espanja, Villamartín De Campos - Palencia
Ranska, Montfort En Chalosse
Perustettu vuonna 1982, FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta kokoaa nykyään 80 tuottajaa. Haluten säilyttää osaamisensa, paikalliset perinteet ja arvostaa tuotteidensa laatua, kasvattajat sitoutuivat jo vuonna 1999 Label Rouge -menettelyyn. Kaikki eläimet kasvatetaan ulkona, ja niitä ruokitaan maissilla yhteisissä tarhoissa. Ne ovat vähintään 104 päivän ikäisiä, kun ne tulevat osuuskunnan jäseniksi.
Belgia, Ronquières
Landrifossen tila on pääasiassa erikoistunut foie gras -tuotteisiin (raaka ja puolikypsä foie). Se tarjoaa myös mulard-sorsan rintafileitä, pateita (sian-, vasikan- ja sorsanlihasta), sorsan rillettejä, joulupuddingeja, confit-sorsanjalkoja, confit-sorsan mahanpaloja, cassouletia, hilloja (sipuli, sikuri, šalottisipuli, chutney), juustoja, hunajaa, öljyjä, etikoita,…...
Ranska, Frespech
Perheyritys SOULEILLES FOIE GRAS on tuottanut foie gras -tuotteita sukupolvien ajan. Perinteinen kasvatus, terveellinen ravinto, eläintä kunnioittava ruokinta ja ainutlaatuinen osaaminen mahdollistavat yrityksen tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen terriinejä, pateita, foie gras -kermoja, rintafileitä, makkaroita, rasvaa, sisäelimiä, ankka...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play