Yli neljäkymmentä vuotta Di Rosa on ollut viittauskohta makeisteollisuudessa, tarjoten laajan valikoiman tuotteita, jotka yhdistävät italialaisen käsityötaidon ja intohimon laatuun. Yli 200 vientivalmiin tuotteen kanssa Di Rosa ei ole vain brändi, vaan takuu erinomaisuudesta ja aitoudesta.
Yrityksemme ei ainoastaan jaa korkealaatuisia tuotteita, vaan on myös erikoistunut mittatilaustyönä valmiste...
Vuodesta 1980 lähtien Confit de Provence -yhtiö on vakiinnuttanut asemansa Ranskan hillomarkkinoilla tarjoamalla asiakkailleen ensiluokkaisia raaka-aineita, ainutlaatuista osaamista ja huolellista palvelua.
Nykyään yritys valmistaa yli 1 500 tonnia luomu-, kevyitä ja perinteisiä hilloja vuosittain suurelle määrälle alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä brändejä, jotka toimivat suurissa jakel...
...Aprikoosihillo on yksi kauneimmista hilloista, joita hedelmä voi tarjota. Kuten isoäitimme, se valmistetaan jauhamalla aprikooseja, ja hillossa voi löytää aprikoosipaloja. Aprikoosihillon koostumus sisältää vähintään 60-65 % aprikoosiviljelmiä, ja loput 35-40 % hillosta on makeutettu fruktoosilla. SCHMEKERS-makeisessa ei ole lisätty säilöntäaineita, keinotekoisia värejä tai muita ainesosia. Tuote on suojattu vain pastörointiprosessilla, ja se on ruokavalioystävällinen ja vähäkalorinen.
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, joka sijaitsee viehättävässä Jura-alueessa, on erikoistunut herkullisten käsintehtyjen hillojen valmistamiseen hedelmistä perinteisiä menetelmiä käyttäen. Hillomme valmistetaan ilman fruktoosia, ilman happamuudensäätöaineita ja ilman keinotekoisia säilöntäaineita, jotta vanhojen hedelmävalmisteiden maku säilyisi. Ne sisältävät vain hedelmiä ja sokeria.
Tarjoamme la...
HECOSFAIR, Ole Sankari !
HECOSFAIR, solidaarinen brändi poikkeuksellisista, bio fairtrade & crueltyfree -tuotteista, tarjoaa sinulle mahdollisuuden syödä terveellisesti ja kuluttaa ekologisesti, eettisesti, kestävästi vuodesta 2019.
- HECOSFAIR voitti vuonna 2021 LUXLife Magazinen Best Crueltyfree Grocery Brand France -palkinnon.
- Myös vuonna 2021, jotkut HECOSFAIRin gourmet-tuotteista ovat muk...
Olemme tuottajayritys, joka sijaitsee Antalyassa, Turkin eteläosassa, jossa ilmasto on erittäin sopiva herkullisten hedelmien ja vihannesten kasvattamiseen.
Ei ainoastaan siksi, että olemme lähempänä raaka-aineita, vaan myös tuotantoperiaatteidemme ansiosta pystymme käyttämään raaka-aineita perinteisten reseptien valossa niiden tuoreimmissa olosuhteissa.
Kaikki prosessimme raaka-aineiden hankinnas...
Perheyritys Rhein-Neckar-alueelta perustettiin vuonna 1986 viiden Baklan-veljeksen toimesta vähittäiskauppana. Se on kehittynyt tähän päivään mennessä globaaliksi kansainväliseksi yritykseksi. Baktat-ryhmään kuuluu tällä hetkellä kaksitoista yritystä, joissa on noin 1 500 työntekijää. Nykyinen tuotevalikoima kattaa 3 000 tuotetta ja se on saatavilla noin 52 maassa ympäri maailmaa.
Toimintamme per...
François CROPSALin vuonna 1986 perustama CROPSAL-talo on vanhin käsintehtyjen hillo- ja hyytelötehtaiden valmistaja Pyreneillä. Tarjoamme laajan valikoiman perinteisesti valmistettuja makeisia, joissa yhdistyvät hienovarainen perinteisten makujen liitto ja monet alkuperäiset maut, kuten "Persikat Jurançonissa", "Mansikat Madiranissa", "Appelsiinit Armagnacissa", "Viikunat kolmen sitrushedelmän, pä...
We Plus Group on monialainen yritysryhmä useilla aloilla, mukaan lukien urakointi, insinööriosaaminen, rakentaminen, kaupankäynti, logistiikka ja laivankuljetus. Palvelumme sisältävät kaupankäynnin ja liiketoiminnan, tulliselvityksen, tavaroiden kuljetuksen, logistiikan, tuen ja pakkaamisen tuotteille, insinööriosaamisen, suojan ja infrastruktuurin kunnostamisen sekä leirirakentamisen.
We Plus Gr...
...Aprikoosihillo Roussillonista
Valmistusmenetelmämme
Hilloja valmistetaan käsityönä työpajassamme, joka sijaitsee FaverollessurCherissä LoiretCherissä. Ja hedelmämme ostetaan paikallisesti aina kun se on mahdollista. Mansikat tulevat Solognestä. Poimimme mustikoita Soingista Solognessä. Sitten elokuun lopussa ja syyskuun alussa saapuvat MontprèsChambordin omenat ja päärynät. Lopuksi saamme luumut...
...Göbber Gourmet -valikoima 100 x 25g lajitelma
Göbber-annoskulhot - pieniä annoksia suurta käyttöä varten hotelleissa ja ravintoloissa
Lyhyt yhteenveto:
Aprikoosihillo Extra
Mansikkahillo Extra
Moniviljahillo Extra
Hapankirsikkahillo Extra
Valmistettu 50g hedelmästä per 100g.
Sisältö: 100x25g
Sisältö: 100x25g
GTIN: 04054600024665...