Ranska, Privas
... 45 g hedelmiä 100 g kohti, kokonais sokeripitoisuus 60 g 100 g kohti Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet! Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia. Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi...
Portfolio (41)
Ranska, Puyricard
...Luomu kastanjakreemi Keitettynä kattilassa, Confit de Provencen erikoishillot valmistetaan huolellisesti valituista hedelmistä, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään nimettyjä hedelmiä. Sokerina käytetään luomusokeria, ja hillomme ovat taatusti ilman säilöntäaineita tai väriaineita (voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti). Valmistusmenetelmämme, jotka ovat peräisin useiden sukupolvien ajan...
Portfolio (48)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play