Kreikka, Glyfada Attica
...Yrityksemme Ploussakis oliiviöljy ei ole uusi alalla. Jo vuosikymmenten ajan olemme tuottaneet omaa oliivitarhaamme, joka kattaa 25 hehtaaria, perinteisellä tavalla "Koroneiki-oliivi" -tyypin oliiveista. Oliiviöljymme on ilmaston ja maaperän ansiosta erinomaista laatua, ja sen happopitoisuus on 0,3 %, mikä luonnehtii EXTRA VIRGIN -öljyä. Yrityksellämme oli viime vuosina mahdollisuus pullottaa ja...
Italia, Morro D'Alba
... Extra Virgin Olive Oil "Villa Sant'Amico" on Antica Cantina Sant'Amicon ylpeys, sillä se on valmistettu paikallisista lajikkeista, kuten Raggia, Rosciola ja Carbonella yhdessä Leccinon ja Frantoion kanssa. Erinomainen laatu johtuu myös huolellisesta hoidosta noin 1200 oliivipuusta, joista osa on ollut toiminnassa vuosisatojen ajan. Antica Cantina Sant'Amicon upea tunnelma on myös käytettävissä tapahtumiin, konferensseihin, häihin ja yksityisiin juhliin.
Italia, Moricone
... kello 4 aamulla... Tänään, yksinkertaisen verkkosivuston avulla, Oliotto saavuttaa asiakkaita ympäri maailmaa ja siitä tulee yhä tunnetumpi brändi perheiden keskuudessa. Se osallistuu markkinoille, kansallisiin ja kansainvälisiin messuille. Katalogi rikastuu jatkuvasti korkealaatuisilla tuotteilla, kuten viineillä, hilloilla, öljyssä säilötyillä vihanneksilla, hunajalla, pateilla ja Extra Virgin Olive Oil -kosmetiikalla.
Olemme yritys, joka sijaitsee Itä-Mediterraanin Turkissa, Hatayn maakunnassa (muinaiskreikaksi Antiochea), joka on tunnettu käsin poimituista, hedelmäisistä oliiviöljyistä. Voimme tarjota oliiviöljyjä monilla laadulla, kuten extra virgin, jossa on enintään 0,8 % happamuus, erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Ole hyvä ja ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tai jos olet kiinnostunut tietynlaisista oliiviöljyistä. Parhain terveisin...
Italia, Capriglia Irpina
Tuotanto, joka parhaiten edustaa meitä ja johon kiinnitämme erityistä huomiota, on Extra Virgin Olive Oil. Meidän extra virgin -öljymme happamuus ei ylitä 0,50 % ja se on peräisin Irpinian tyypillisistä lajikkeista: Ravece ja Ogliarola Avellinese, sekä tunnetuista muista lajikkeista, kuten Leccino ja Frantoio. Tuotantovaiheet jakautuvat neljään keskeiseen vaiheeseen: viljely, sadonkorjuu...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play