Ranska, Amiens
... haccp-koulutus on suunnattu ravintola-alan ammattilaisille ja siihen liittyville toimialoille. Opetuksessa käsitellään erityisesti: haccp-menetelmää, hygienian hallintasuunnitelmaa sekä kuluttajatietoa allergeeneista ja merkinnöistä. Koulutuskeskuksemme mahdollistaa sekä johtajien että kaupallisen ravintola-alan työntekijöiden noudattaa elintarvikehygieniaa koskevia sääntöjä. Jokainen opiskelija saa koulutuksen lopussa kattavan dokumentaation, johon sisältyy kurssimateriaali ja muokattavat lomakkeet hygienian hallintasuunnitelmaa varten.
Consulenzaristorazione.com tarjoaa kaikille asiakkailleen, koko Italiassa, ravintolapalveluja ja erityisiä koulutuskursseja salille ja keittiölle. Etsitkö tapaa uudistaa ravintolaasi tai avata uuden? Ota meihin yhteyttä pyytääksesi ilmainen ravintolapalvelujen konsultointitarjous. Huolehdimme myös siitä, että kaikille asiakkaillemme tarjotaan verkkokursseja ja tähtikokkien konsultointia.
Italia, Firenze
Luca Salamini ja Enrico Furno, Chef2:n omistajat, ovat kaksi ammattikokkia, jotka tarjoavat hotelli- ja ravintola-alan yrittäjille ammatillista neuvontaa liiketoiminnan hallinnassa, kustannusten rationalisoinnissa ja ruokalistan laatimisessa. Erityisesti kokit keskittyvät kustannusten hallintaan, henkilöstön koulutukseen keittiökoulutusten ja ammattilaiskurssejen kautta, operatiiviseen neuvontaan,...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play