Belgia, Waterloo
...Steak Ancho Entrecote Lomo Alto Noix D'Entrecote Entrecote Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Nautakarja Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 2–3,8 kg Kaliiberi: 2–2,5 ja +2,5 kg...
Portfolio (46)
Alankomaat, Enschede
... (jauheliha, tartari) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Oksanliha (oksan kärki) Fillet- Oksanliha, häntäfilee Hanger Steak (tai Butcher’s Tenderloin)- Longhaas Mock Tender- Hartiamuis Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Yläreisi Rump Cap- Häntäosa, Picanha Rump Steak- Pihvi Short Loin- Ohut lapa Shoulder Clod- Kukkaosa (Carpaccio) Sirloin- Paksu lapa Skirt Steak- Keskivartalo, Kierto Tenderloin- Oksanliha Top Round Steak- Kyljyspihvi...
Portfolio (10)
Espanja, Terrassa
Johtajia tuoreiden lihatuotteiden valmistuksessa. Erikoistuneita naudan ja lintujen fileointiin. Täydellinen tuotevalikoima kaikkiin tarpeisiin. Roler Summumm -tuotteet, jotka ovat korkealaatuisia. Laaja valikoima erikoisuuksia, kuten Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Talvituotteet ja erityiset juhlapäivien tuotteet, kuten ExtraTiernos -paketit ja täytetyt tuotteet. Sesongin tuotteet, kuten grillivalmiit, vartaat ja skewerit; liemivalmisteet, terveelliset ja vähärasvaiset vaihtoehdot. Yritys, jolla on suuri kyky sopeutua kansallisten ja kansainvälisten asiakkaidemme tarpeisiin.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play