Belgia, Lokeren
...Luonnolliset kuoret ovat luonnontuote. Niitä on käytetty ikimuistoisista ajoista lähtien lihan säilyttämiseen ja säilömiseen luonnollisella tavalla (kuivatus, savustaminen tai valmistukset kuten salami) tai lihanvalmisteiden kääreeksi syötävässä kuoreksessa. Se on yksinkertainen, rehellinen ja oikeudenmukainen tuote, jota kuvattiin jo Homerosin Odysseiassa lähes 3 000 vuotta sitten! Se on...
Vastaavat tuotteet
Kuoret
Kuoret
Muut tuotteet
Lampaat
Lampaat
Portfolio (6)
Belgia, Alleur
... ennen vanhaan, huolellisesti valitut tuotteet saavat aikaa kypsyä, jotta ne tarjoavat poikkeuksellisen laadukkaita suolatuotteita. Savustaminen tapahtuu ainoastaan tammisavusta. Tämä luonnollinen prosessi yhdistettynä osaamiseemme antaa suolatuotteillemme vertaansa vailla olevan maun.
Belgia, Izier
...Tutustu Durbuy'n aitoihin luonnollisiin säilykkeisiin: Meillä on laaja valikoima säilykkeitä ja käsintehtyjä leikkeleitä, kaikki valmistettu PERINTEISEN TAVAN MUKAAN. Löydä aito maku! Kaikki säilykkeemme valmistetaan käsityönä. Meillä ei käytetä teollista suolausta, vaan perinteistä menetelmää. Savustaminen tapahtuu myös perinteisesti, käyttäen tammen purua. Cobourg: Kinkun sydän, käsin...
Belgia, Hensles
Luxpro, ELECTROLUX PROFESSIONNELin kumppani, tarjoaa ammattikäyttöön tarkoitettuja horeca-laitteita sekä elintarviketeollisuuden laitteita: kypsennys ja savustaminen. Olemme erikoistuneet myyntiin, tutkimukseen, asennukseen ja huoltoon. Tarjoamme myös käytettyjä horeca-laitteita.
Belgia, Louvain-La-Neuve
Animal Pest Control on tuholaistorjuntayritys. Yritys on erikoistunut julkisen hygienian alaan kaikissa muodoissaan: tuholaistorjunta, myrkyttömän torjunnan, tuhoeläinten torjunta, myyräntorjunta, lintujen torjunta, puulajeja tuhoavien hyönteisten ja homeiden torjunta, mikrobitorjunta viruksia ja bakteereja vastaan, syyhytorjunta ja elintarvikkeiden savustaminen. Erinomaista työtä teemme eri sektoreilla, kuten: horeca, kunnallishallinto, sairaalat, hotellit, hoivakodit, koulut, päiväkodit, vankilat, kerrostalot, ostoskeskukset ja elintarviketeollisuus.
Belgia, Monteneau
... tuotannon vaiheissa yleensä. Tänään, kuten jo sukupolvien ajan, todellinen Ardennin kinkku valmistetaan kovalla käsityötyöllä. Aika on tärkeä ainesosa. Savustaminen tapahtuu vanhan perinteen mukaan, käyttäen pyökkiä ja katajanmarjoja. 6 kuukautta valmistusta tarvitaan, jotta tuore kinkku muuttuu todelliseksi Montenaun Ardennin kinkuksi.
Belgia, Jumet
Laadukkaan käsintehdyn savustetun lohen asiantuntija. Käsin suolaaminen kuivalla suolalla sekä miedolla matalassa lämpötilassa tapahtuva savustaminen tekevät siitä huipputason tuotteen, joka on kansainvälisesti tunnustettu alan asiantuntijoiden keskuudessa. Perinteisen savustetun lohen lisäksi kuumassa savustettu ja kypsennetty lohi sekä belle-vue lohi ovat myös tulleet välttämättömiksi. Käsin...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play