Belgia, Waterloo
...Striploin Roast Beef Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Nautaa Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilytysaika: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 3,5 - 6,0 kg Koko: 3,5 - 4,0 kg - 4 - 5 kg ja +5 kg...
Portfolio (46)
Belgia, Lokeren
Van der Jeugt on erikoistunut luonnollisten suolien käsittelyyn. Kokemus ja tarkkuus ovat äärimmäisen tärkeitä luonnollisten suolien valmistuksessa ja valinnassa. Käsityöläisen on käytettävä asiantuntemustaan puhdistaakseen ja lajittelakseen luonnolliset suolat, jotta ne voidaan tehdä käyttökelpoisiksi makkaravalmistajille. Van der Jeugtin luonnollisten suolien maine perustuu tinkimättömään laatuu...
Portfolio (6)
Belgia, Ciney
Välttämätön yritys tukkuliha-alalla. Tehokas työkalu: Teurastamo ja leikkaamo CEE-standardien mukaisesti. Toimitukset koko Belgian markkinoille. Erikoistunut Belgian sinivalkoisen naudan kasvatukseen, teurastukseen ja leikkaukseen. Toimintamme kattaa myös vasikan, sian ja lampaan lihan jalostuksen ja kaupallistamisen...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play