Belgia, Lokeren
...Lampaan sisäelimistä käsitellään pääasiassa ohutsuolia. Lampaan suolisto sopii erinomaisesti seuraaville makkaratyypeille: - Frankfurter - Pienet mustat ja valkoiset verimakkarat (alkupaloina) - Bratwurst (tuore paistomakkara) - Grillimakkara - Chipolata - Merguez A-laatu (kestävä kypsennettäessä) on täydellinen Frankfurtereille, Wienereille (Itävallan makkarat) ja Bockwurstille. AB-, B- ja BC...
Vastaavat tuotteet
Lampaat
Lampaat
Muut tuotteet
Eco:sta
Eco:sta
Portfolio (6)
Belgia, Wemmel
Aksu on erikoistunut kalakauppias tukkukaupassa ja vähittäiskaupassa. Tutustu savustettuun loheen, äyriäisiin, simpukoihin, hummeriin ja niin paljon muuhun! Tuore kala käsitellään tiukkojen hygieniavaatimusten mukaisesti. Takaa jatkuva laatu- ja tuoreustarkastus. Tarjoamme laajan valikoiman kalaa ja äyriäisiä, kuten simpukoita, hummeria, ostereita, katkarapuja, tuoretta kalaa jne. 100 % käsityönä valmistettu lohi on huippulaatuista ja käsin leikattua. Erityiset ehdot tukkukauppiaille. Toimitus 7 päivää viikossa.
Koska me, lähes 50 vuotta sitten, olimme pioneereja keurslagerina, maailma on muuttunut paljon, mutta keurslagerin ydin on edelleen sama! Aitoina herkuttelijoina tiedätte sen myös: Keurslager on enemmän kuin pelkkä lihamyyjä. Ja sen huomaa kaikesta. Laatu, tuoreus ja hygienia: se on se, mistä Keurslagerissanne ensisijaisesti on kyse. Joka päivä uudelleen.
Belgia, Buggenhout
Artislach on teollinen kanan teurastamo, jossa on leikkaus- ja luunpoistoyksikkö. Jozef Van den Steen on perustaja ja johtaja vuodesta 1964. Van den Steen -perheen johdolla yrityksestä on tullut merkittävä toimija alallaan, jossa laatu ja palvelu ovat tärkeitä.
Belgia, Bruxelles
Maxi Pesca on merenelävien asiantuntija. Laatu, tuoreus, monipuolisuus ja paras hinta-laatusuhde Belgiasta ovat menestyksemme salaisuus. Ammattitaitomme on jo tunnettu arvostetuimmissa ravintoloissa ja hotelleissa, ja sitä arvostavat myös tunnetut brändit Belgiassa. Tuotteidemme tuoreus on meille ensisijainen prioriteetti. Olemme organisoituneet palvelemaan teitä parhaissa olosuhteissa ja...
Belgia, Tongeren
... työpajassa noudatetaan kaikkia turvallisuusmääräyksiä. Tämän ansiosta voit olla varma laadukkaasta lihasta, jolla on ainutlaatuinen maku. Teurastamo Bovie -esitteistä ja tältä verkkosivustolta löydät laajan valikoiman. Laajan lihavalikoiman ja valmistustapojen lisäksi voit myös tehdä tilauksia grillijuhlia tai gourmet-illallisia varten. Erinomainen laatu, täydellinen hygienia ja ystävällinen palvelu ovat meille tärkeitä!
Belgia, Lokeren
...Viisi silligeneraatioita on edeltänyt yritystämme! Alun perin hollantilainen Parlevliet-perhe on työskennellyt ja käsitellyt silliä lähes ikuisesti, ja tämä on aina ollut ohjenuorana laatu. Haring ja Kalatukku Parlevliet Belgiassa, Merelbeke-Muntessa, perustettiin vuonna 1986 Nicolaas Parlevliet'n toimesta kalatukuksi, jonka päätuote oli savustettu kala. Sillifileet olivat tuolloin yritykselle...
Belgia, Monteneau
... tuotannon vaiheissa yleensä. Tänään, kuten jo sukupolvien ajan, todellinen Ardennin kinkku valmistetaan kovalla käsityötyöllä. Aika on tärkeä ainesosa. Savustaminen tapahtuu vanhan perinteen mukaan, käyttäen pyökkiä ja katajanmarjoja. 6 kuukautta valmistusta tarvitaan, jotta tuore kinkku muuttuu todelliseksi Montenaun Ardennin kinkuksi.
Belgia, Geel
... valitsevat kaksinkertaisen vaihtoehdon: toimiston Kortrijkissa ja toisen Geelissä. Huono sisäilman laatu vaikuttaa dramaattisesti yrityksen tehokkuuteen: tuottavuus laskee, keskittyminen kokouksissa tai koulutuksissa heikkenee, poissaolot lisääntyvät jne. Silti ongelmaa käsitellään usein välinpitämättömästi. Ensinnäkin syytä ei nähdä eikä haistaa, ja toiseksi seuraukset ilmenevät vasta (keskipitkällä...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play