Belgia, Seneffe
... pakastamista/ sulatusta ja kypsennystä - Helppo sekoittaa kerman ja vaahtojen kanssa Vakiovalikoimat: Omena, aprikoosi, mustikka, musta kirsikka, metsän hedelmät, päärynä, ananas, vadelma, punakirsikka, mansikka. Ei-vakiovalikoimat (tai räätälöidyt hedelmäprosentit) saatavilla pyynnöstä. Esimerkiksi: Mustaherukka, karpalo, pihlaja, kiivi, mango, raparperi, passion, persikka, granaattiomena, passion, persikka, granaattiomena ja paljon muuta.
Portfolio (9)
... hallitsevat raparperi, bourbon-vanilja, appelsiininkukka ja sudenkorennon puu. Ne tukevat bergamotin ykkösnuottia, sydämen nuotteja vihreistä nuoteista ja ylang ylangista, sekä pohjanuotteja tiikerivineistä ja santelipuusta.
Portfolio (76)
Tunnetko jo Simone a Soif!? Simone a Soif! on hedelmäinen yrtti-vesi, joka on täydellinen terveelliseen aperitiiviin ilman krapulaa. Se on luonnollinen vaihtoehto kemiallisille virvoitusjuomille ja liian makeille mehuilla: juoma, joka koostuu vedestä, yrttihöyrystä (hydrolaatista) ja oikeista kauden hedelmistä (ei tiivisteitä). Simone a Soif! on paitsi luomusertifioitu, myös täysin ilman lisäaine...
Portfolio (5)
Belgia, Namur
...Omena, mustaherukan lehdet, ruusunmarja, porkkana, sitruunamelissa, luonnollinen aromi, kokonainen sitruunaverbena, mustaherukkamarja, omenapalat, sambukankukat, berberi juurakko, sitruunamyrtti, kamomilla, raparperi, ruusupetaleita, niittykukka, malva. Valinta: Pussi - 100 g Annospaketti: 12-15 g/L Veden lämpötila: 100 °C Anna: 7-10 min...
Portfolio (46)
Belgia, Gent
... makeutetaan luonnollisilla makeutusaineilla. Sokerilla valmistetuista hilloista löytyy erityisiä, erittäin haluttuja makuja, kuten Kiwi, Mansikka ja Raparperi sekä jopa Metsämarjahillo. Viimeksi mainittua käytetään myös sekoitettuna grillikastikkeisiin. Sokerittomat hilloja sopivat diabeetikoille.
... kokonaisvaltaista laadunhallintaa. Viljellyistä vihanneksista 90 % myynnistä menee ulkomaisille asiakkaille, vihannesten jalostajille pakastetuissa, säilykkeissä, neljännessä kategoriassa ja kuivatuotteissa. Laadun takaamiseksi erikoistuminen on tärkeä tekijä. Vuosien varrella olemme keskittyneet muutamiin tuotteisiin: punakaali, valkokaali, kukkakaali, ruusukaali, savoykaali, purjo, raparperi, selleri ja juuriselleri. Viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana olemme myös voineet keskittyä vesikrassin teolliseen jalostukseen.
Belgia, Grez-Doiceau
Géraldinen Cantine on tilauspohjainen työpaja, joka valmistaa käsityönä makeita ja suolaisia piirakoita tuoreista ja kauden tuotteista. Géraldinen Cantinella ei ole myymälää, kaikki tapahtuu suoraan työpajassa. Ruokalistamme vaihtelee vuodenaikojen mukaan (kauden hedelmät ja vihannekset, kuten mansikat, raparperi, sikuri...) sekä vuoden tärkeiden hetkien mukaan, kuten joulupöytä, kuninkaallinen...
Belgia, Céroux Mousty
...chili, unikko, seesami, curry, viinirypäle, kirsikka, vadelma, meloni, mustikka, vesimeloni, jasmiini, karvasmanteli, hibiskus, metsämansikka, tee, bergamotti, sitruunaruoho, anis, klementiini, kookos, raparperi, kaneli, minttu. Annosmäärä on sovellettava käyttötarkoituksesi mukaan. Sinä päätät, millaisia sekoituksia ja mausteita haluat. Olemme asiantuntevia valmistajia maun alalla. Kehitämme makuja...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play