Belgia, Awirs-Flemalle
...Paketissa leivinpaperissa Maro on 100% kasvipohjainen ruoanlaittoöljy, jonka rasvapitoisuus on 63%. Maro on pääasiassa tarkoitettu ravintola-alalle ja kuluttajille, jotka ostavat suurista myymälöistä.
Belgia, Plombières
...Täysmaitojauheet saadaan pastöroidusta ja homogenisoidusta kokonaismaidosta tyhjöhaihdutusprosessin avulla, joka poistaa kaiken veden. Tuloksena on tiivistetty kokonaismaito, joka kuivataan sitten sumuttamalla. Sen kosteuspitoisuus on enintään 5 % tai vähemmän ja rasvapitoisuus enintään 26 % tai 28 %. *lisää standardoituja tuotteita on saatavilla.
Portfolio (10)
Belgia, Bruxelles
BVNATUREL on sheavoita ja kaakaovoita myyvä tukkuliike koko Euroopassa. Tuotteemme tulevat Afrikasta ja niiden laatu on taattu moitteettomaksi. BVNATUREL tarjoaa 100 % luonnollisia kasviöljyjä. Sheavoi tunnetaan kosteuttavista, korjaavista, pehmentävistä ja silottavista ominaisuuksistaan. Se on rikas öljyhapon ja steariinihapon suhteen. Ravitsevana ja suojaavana se on ihanteellinen keholle ja hi...
Portfolio (9)
Belgia, Malmedy
...Täydellinen, vitamiini- ja mineraalipitoinen imetysruoka TÄYDELLINEN IMETYSRUOKA KARITSOILLE Erittäin runsas vitamiineista ja mineraaleista (paitsi kuparista), Agnolait sisältää 50 % rasvatonta maitojauhetta. Toisin kuin vasikoille tarkoitetut maitojauheet, Agnolaitin rasvapitoisuus (kopra) on korkeampi ja sopii karitsojen kasvatukseen.
Portfolio (11)
Belgia, Grobbendonk
...Lihayritys P. Wils on "asiantuntija" sianpäiden nylkemisessä ja se tunnustetaan menestyväksi leikkuulaitokseksi, joka toimittaa tuoretta tai pakastettua sianlihaa lihankäsittelyteollisuudelle. Noin 75 % tuotteista viedään maailmanlaajuisesti. Asiakkaan toiveiden mukaan täytetään erityiset leikkuut, rasvapitoisuus tai erikoispakkaukset. Tuotantoprosessimme vahva automatisointi ja in-line-tuotanto mahdollistavat meille taloudellisen ja korkealaatuisen tuotteen toimittamisen, kunnioittaen samalla tiukimpia hygieniastandardeja.
Belgia, Mol
... Maitopohjaisessa jäätelössä on vähintään 2,5 % rasvapitoisuus, kun taas kermajäätelössä on vähintään 9 % rasvapitoisuus. Kaikki maitopohjainen jäätelö voidaan kutsua kermajäätelöksi, mutta ei kaikki kermajäätelö voi olla maitopohjaista jäätelöä. Tämä rasvapitoisuuden ero tarkoittaa, että maitopohjaisen jäätelön energiasisältö on alhaisempi kuin kermajäätelön. Joten paksuuden osalta maitopohjainen jäätelö...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play