Belgia, Wingene
... siksi, että torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita ei ollut saatavilla. Vuonna 2015 tämä sai virallisesti luomusertifikaatin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin! Kokoa Kamili -fermentointikeskuksen sähkö tulee aurinkoenergiasta. Alkuperä: Tansania Alue: Kilombero-laakso Lajike: Trinitario ja Neo-national Vihjeet: Punaiset hedelmät, kukkainen (violetti), pähkinäinen SKU: 5430002193199 PUHDAS SUKLAA: 100% kaakaopapuja Energia: 550 Kcal, 2300 kJ Kokonaisrasva: 52 g josta Tyydyttynyt rasva: 31 g Hiilihydraatit: 5 g josta Sokeri: 0 g Proteiini: 15 g Suola: 0 g...
Portfolio (49)
...VAHAPURO VAHAPURO on ainutlaatuinen vaha, joka on valmistettu parhaista hartseista ja lisäpuhdistettu, koska vain paras on riittävän hyvä ihollemme, eikö niin? Erityisesti kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, VAHAPURO ei tartu ihoon, vaan vain karvoihin (ja tämä koskee myös pienimpiä karvoja), mikä tekee siitä vähemmän kivuliasta kuin muut vahatuotteet ja huomattavasti vähentää ihon ärsytysriskiä. Suklaa, banaani, avokado tai persikka: ainutlaatuiset koostumuksemme, jotka on täytetty luonnollisilla ainesosilla, tarjoavat myös ravitsevan ja ihon korjaavan vaikutuksen.
Portfolio (498)
Belgia, Gent
... Gentissä voit virallisesti kutsua itseäsi oikeaksi 'suklaamestariksi'. Suklaatyöpaja Gentissä Osallistujamäärän minimivaatimus: 15 Osallistujamäärän maksimivaatimus: rajaton KYSY TÄNÄÄN Mitä odottaa Suklaatyöpajalta Jos haluat ryhmäsi viettävän suussa sulavan illan ympäröitynä parhaiden belgialaisten suklaiden näkymillä ja tuoksuilla Gentissä, pyydä meitä järjestämään tämä suklaan ystävien unelmatour. Se pidetään Gentin parhaassa suklaakaupassa, jossa ammattilaiskokin ohjauksessa kerromme ensin kaiken erilaisista suklaatyypeistä, suklaan temperoinnista ja...
Portfolio (49)
Belgia, Wommelgem
...Valikoima tummaa suklaata piilee ylellisessä lahjapakkauksessa La Flambee, joka on viettelevän kiiltävän ruskean värinen kultaisilla elementeillä. Lisäksi se on sidottu kultaisella nauhalla ja sisältää 9 kappaletta, joissa on runsaasti ainutlaatuisia täytteitä, joista jokainen voi valita: hasselpähkinänougat ja karamelli tai marsipaani, jotka sulavat suussa ja jättävät miellyttävän maun. Tämä on loistava ja ihanteellinen valinta. Ehdottomasti arvostettu kaikkien belgialaisen tumman suklaan ystävien keskuudessa. Tumma suklaa sisältää vähintään 50 % kaakaosidoksia.
Portfolio (38)
Belgia, Vaux-Sur-Sûre
...Arduenna on solminut yhteistyön Bastognard Pierre Plasin kanssa, joka on nimetty vuoden 2023 Wallonialaiseksi suklaamestariksi Gault & Millau -oppaassa. Pierre Plas on saavuttanut maailmanlaajuisen ensiesityksen infusoimalla brasilialaisia kaakaonibssejä Arduenna-ginillä! Tämä hienostunut, hienovarainen sekoitus on nautittava kohtuudella!
Portfolio (18)
Belgia, Seneffe
... peittää kaikenlaisia muotoja - Hyvä kesto käytön jälkeen (muutamia päiviä jääkaapissa) - Voidaan lämmittää suoraan mikroaaltouunissa tai pannulla (ei tarvita vettä) - Kestävä pakastuksessa/sulattamisessa - Nopea jähmettyminen jääkaapissa - Helppo värjätä ja maustaa (Bakbel Flavouring Compound) elintarvikevärillä ja aromilla (Bakbel Flavouring Compound) - Voidaan lämmittää uudelleen ja käyttää uudelleen Karamelli, Suklaa ja Neutraali.
Portfolio (9)
Belgia, Herentals
... Purkkien kapselointi perustuu erittäin kestävään konseptiin, jonka hyvä toiminta on todistettu vuosien varrella. Koneen voi myös vuokrata tai leasata. Vaihtoehdot: - hissi - tyhjöanturi - täyttöjärjestelmä - keräystaso (kääntöalusta) Sovellukset: majoneesi, vihannekset, kastikkeet, valmiit tuotteet (vol-au-vent, ...), hunaja, hillo, suklaa, juomat, ...
Portfolio (44)
Belgia, Bruxelles
... suklaamerenelävien laatikko (250g) 1 maito-, hasselpähkinä- & spekuloosilevite (250g) 1 pussi cuberdoneja (200g) Ranskalaisia karkkeja (200g) 1 luksuslaatikko Napolitain-suklaita (400g) Tumma suklaa, karamellisoidut mantelit & suola (120g) 1 suklaalolli (50g)...
Portfolio (4)
Belgia, Liège
Carré Noirissa suklaa yhdistyy luovuuteen. Tämä verkkokauppa-ateljee esittelee tuotteitaan muuntamalla ne todellisiksi viestintäobjekteiksi. Suklaatehdas tekee säännöllisesti yhteistyötä nuorten liègeilaisten suunnittelijoiden kanssa. Tuloksena on tuote, joka on kohotettu ja saatettu esiin useissa alkuperäisissä muodoissa. Hymyt, hienovarainen muistutus Carré Noirin logosta, piristävät mieltäsi...
Belgia, Groot-bijgaarden
...délice noisettes, dome truffé, cigarettes russes, Biarritz, marquisettes, Matadi, speculoos, suprêmes, café noir, maria, croustifondante vanilja, croustifondante suklaa, croustifondante kahvi, sprits original, sprits maitosuklaa, sprits kookos, sprits tumma suklaa, délichoc maitosuklaalla, délichoc tummalla suklaalla, délichoc pocket, gâteau, gâteau choco, gâteau 7 viljaa, smurffit, suolatut keksit, sekä assortimentit ja rajoitetut erät.
Belgia, Webbekom
...Suklaa on herkkä raaka-aine, jota on käsiteltävä suurimmalla huolella prosessoinnin aikana. Tämä on lähtökohta koneen kehittämiselle Mol d'Artin työpajoissa. Maailmanlaajuisesti suklaantekijät ja suklaan käsittelyyn erikoistuneet yritykset turvautuvat Mol d'Artin tietoon, kokemukseen ja teknologiaan voidakseen tarjota asiakkailleen täydellisesti viimeisteltyjä suklaatuotteita.
Portfolio (3)
Belgia, Brugge
... halusivat viitata aitoon palasuklaaseen. Alusta alkaen kehittäjät päättivät julkaista samanaikaisesti neljä eri makua (tumma, maito, hasselpähkinä ja Cointreau). Tämä tehtiin, jotta he voisivat erottua vielä paremmin muista suklaamaidon merkeistä. Tällä hetkellä Choc-o-laitista on kaupallistettu jo neljätoista makuelämystä ja brändiä myydään yli 40 maassa. Choc-o-laitin kohderyhmä on edelleen erikoisliikkeet, leipomot, suklaakaupat, ... ja näin tulee aina olemaan.
Belgia, Bredene
Natrajacali on belgialainen tytäryhtiö Natrasta, joka on espanjalainen suklaatuotteiden valmistaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Natrajacali sijaitsee Bredenessä (lähellä Oostendea) ja tuottaa erilaisia suklaatuotteita: mereneläviä, pralineja, suklaapatukoita ja -tabletteja. Tämä tuotantolaitos perustettiin vuonna 1988 ja on siitä lähtien kasvanut tunnetuksi suklaantuottajaksi, jossa noin sata työntekijää vastaa laadukkaiden suklaatuotteiden tuotannosta ja jakelusta.
Belgia, Mol
Royal Chocolade valmistaa ohuita suklaalevyjä, joita voidaan käyttää monenlaisissa makeissa luomuksissa. Keksimme idean tehdä suklaalevyjä rapeiden sirujen sijaan, ja tämä konsepti on vuosien varrella saanut erittäin hyvän vastaanoton. Työskentelemme kuitenkin pääasiassa yksityiselle labelille. Tuotantomme menee lähes kokonaan rajan yli, peräti 86 eri maahan. Amerikassa meillä on oma myyntitoimisto.