Espanja, Santoña-Cantabria
...Boquerón (Engraulis encrasicolus) tarjoillaan perhosena – kaksi fileetä, jotka on yhdistetty hännästä, peitetty kasviöljyllä, erittäin kätevissä yksittäispakkauksissa, jotka on helppo nauttia heti. Se valmistetaan suurkulutukseen tarkoitetussa muodossa, joka on suunniteltu ravintoloille, helposti avattavassa ja säilytettävässä muovipakkauksessa. Perinteinen mauste öljystä, valkosipulista ja persiljasta voidaan lisätä.
Portfolio (14)
Espanja, Cox (alicante)
Aceitunas El Cortijo on perheyritys, joka perustettiin vuonna 2010 ja joka keskittyy oliivien maailmaan. Pääpainomme on oliivien ja säilöttyjen tuotteiden myynnissä. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita (noin 40-50 tuotetta), joista 10-15 on eksklusiivisia. Tarjoamme markkinoiden parasta laatua ja palvelua, täysin ainutlaatuisilla tuotteilla, joita et löydä mistään muualta. Tarjoamme markkinoide...
Portfolio (45)
Espanja, Valencia
AMARPESCA:ssa työskentelemme kalastustuotteiden parissa ja tarjoamme laajan toimitusketjun hallintapalvelun, joka on kattava ja kokonaisvaltainen palvelu asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme kykeneviä toimittamaan laajan valikoiman kaloja ja äyriäisiä tärkeimmiltä tuotanto- ja kalastusalueilta. Olemme sitoutuneet täyttämään asiakkaidemme tarpeet tarjoamalla asianmukaista markkinatietoa, kilpailukyk...
Vastaavat tuotteet
Anchoveta / Boquerón
Anchoveta / Boquerón
Portfolio (1)
Espanja, Cijuelas (granada)
...OLIVIINIPINNAT  Anjovispinno Boquerónilla  Kaksois-Boquerón -pinna  Makrillipinna  Kinkku- ja juustopinna  Simppipinna  Lohipinna ja juusto  Sandina-pinna paprikalla  Boquerón- ja paprikapinna Valmistusprosessimme mahdollistaa minkä tahansa pinnan valmistamisen asiakkaan toiveiden mukaan.
Portfolio (9)
Espanja, Santoña
... tavoitteen myötä Doña Emilia, lastensa ja miniensä tukemana, käynnisti yrityksen, joka on tänään tunnettu ja arvostettu. Meillä on laaja valikoima muotoja, jotka perustuvat Cantabrico-anchoihin, boqueron-kaloihin, Bonito del Norte -tonnikalaan, sardinilloihin ja relanzón-kaloihin. Valmistamme myös patesia, kuten cabracho, tonnikala öljyssä ja etikkaliemessä, tonnikala paprikoilla, anchoa...
... gastronomiseen tarkoitukseen, se on olut, joka sopii yhteen makua täynnä olevien ruokien kanssa. SE EI ole olut tai virvoitusjuoma. La Socarrada on "vaihtoehto" viinille. Sitä tarjoillaan viinilasissa ja se esitetään jääastiassa. Erityisenä erottavana tekijänä La Socarradan valmistuksessa käytämme rosmariinia ja rosmariinimehiläistä, joka antaa sille sen gastronomisen vivahteen. Er Boquerón on...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play