Ranska, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ainesosat: 48 % sulatettua juustoa (maito) (45 % fdm, juoksute [juusto (maito), 29 % camembert (maito), vesi, voi (maito), sulamisproteiinit (e452, e331), tärkkelys, suola], jauho (vehnä, ohramallas), vesi, rypsiöljy, suola, kohottavat aineet (e450, e500), auringonkukkaöljy, etikka, hiiva, emulgointiaineet (e471 (rypsi), e322) maaseudulta, kuivattu persilja. Valmistus: paistokone; paista 2'30 min 175 °C:ssa, älä kypsennä liikaa. Paista tai kypsennä tuotteet, kunnes ne ovat kullanruskeita.
... kansainvälisesti kapasiteetin, laadun, säännöllisyyden ja jäljitettävyyden. Markkinointi- ja teollisuus tarpeidesi mukaan ja analysoimalla vaatimuksesi, tutkimus- ja kehitysosastomme voi kehittää 100 % räätälöidyn juustoreseptin, joka on mukautettu valmiiseen tuotteeseesi 72 tunnissa. Tuotteemme täyttävät eurooppalaiset standardit ja ne tulevat tiukasti valituista ja tunnistetuista toimittajista. Jokainen uusi tuotanto käy läpi täydellisen vapautusvalvonnan, jotta voidaan havaita pienimmätkin aistilliset tai tekniset puutteet. Olemme sertifioitu ISO 22000.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play