Italia, Dorgali
...Saatu puhtaasti Cannonau-rypäleiden käsittelystä. Käymisen jälkeen, joka kestää 15–20 päivää, viini kypsyy pääasiassa teräksisessä säiliössä vähintään 10 kuukautta, kun taas pieni osa kypsyy ranskalaisissa tonneaux-tynnyreissä alle vuoden ajan. Pullotuksen jälkeen seuraa 2–3 kuukauden kypsytys. Elävän rubiininpunainen väri, Vigna Sorella tarjoaa nuoruudellaan ja raikkaudellaan Sardinian aromeja...
Portfolio (5)
Italia, Dorgali
... mausteisen maun sekä murenevan koostumuksen, joka paljastaa vahvan ja päättäväisen luonteen, jonka tekee ainutlaatuiseksi vuohenjuuston käyttö. Il Rigato del Pastore maistuu parhaiten puhtaimmassa muodossaan, yhdessä Pane Carasau:n tai muiden perinteisten leipien kanssa, ja se sopii täydellisesti lasillisen Cannonau-viinin kanssa. Rikkaan ja monimutkaisen makunsa ansiosta se on ihanteellinen niille, jotka rakastavat voimakkaita ja erityisiä makuja, ja se on todellinen herkku asiantuntijoille.
Portfolio (10)
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
Lähetämme koko Eurooppaan Sardinian parhaat perinteiset tuotteet: Lampaanjuusto; Lehmänjuustot; Viinit (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrttilikööri; Perinteiset makeiset; Perinteiset pastat (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Asiakkaamme ovat yksityisiä ja jälleenmyyjiä. Nopeat lähetykset!!
...Viinitilamme sijaitsee Mamoiadassa, Nuoron maakunnassa, alueella, joka on erityisen otollinen cannonau-rypäleiden tuotannolle. Tuotamme puhtaita 'cannonau'-viinejä, jotka heijastavat meidän upean Sardinian tyypillisiä tuoksuja, aromeja ja makuja. - Mamuthone, joka on saanut nimensä mamoiadilaiseen karnevaaliin liittyvästä maskista, on intensiivisen rubiininpunainen cannonau, jossa on...
... innovatiivisia annoksia kokin toimesta. Perinteisen keittiön maut ja yksinkertainen mutta tyylikäs ympäristö tekevät Piccola Trattoriasta yhden Padovan arvostetuimmista ravintoloista. Joitakin esimerkkejä: rapeat Mazzancolle-katkaravut puntarelle-salaatin, appelsiinien ja Muggine-kalan mäti-jauheen kanssa, Fregula sarda kalakastikkeella ja sardinialaisella artisokalla, Brasato al Cannonau artisokkakakun ja San Gavino-saffraaniriisin kanssa. Kotitekoisia jälkiruokia ja leipää. Viinilista, jossa on noin sata tunnetun sardinialaisen viinin etikettiä. Joka kuukausi on teema-iltoja.
Itävalta, Innsbruck
Sardinienprodukte tuo tavaroita Sardiniasta, pääasiassa suoraan valmistajilta. Meiltä löydät tyypillisiä sardiniatuotteita, kuten Mirto, Cannonau, Bottarga, Pecorino ja paljon muuta.
Cantine di Orgosolo tuottaa suoraan omilta kukkulavineyards korkealaatuisia viinejä. Viinit valmistetaan puhtaasta cannonau-rypäleestä tai muista punaviinirypäleistä, kuten: carignano, monica ja bovale. Valmistetut viinit ovat: IGT Locoe, Doc Urulu, Doc Riserva Soroi, yhden rypälelajikkeen grappa: Luomuviini (vielä kastanjatynnyreissä).
...Vuodesta 1978 olemme tuottaneet korkealaatuista "Cannonau Corru Trabutzu" -viiniä ja -rypäleitä. Palvelemme vain parasta paikallista markkinaa, pienillä tuotantomäärillä, jotka on toteutettu perheomisteisesti. Muinaiset viinitarhamme on istutettu filosofialla, joka ei tähtää määrään, vaan korkealaatuisiin rypäleisiin. Viinit ovat pääasiassa paikallista Cannonauta, tiukasti ilman kastelujärjestelmiä, viljeltyinä "Spalliera"-menetelmällä säännöllisellä välin, hyvin aurinkoisella ja tuulisella kukkulamaalla. Viinejä viljellään käyttäen paikallista perinteistä menetelmää.
NUDO, Cannonau di Sardegna...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play