Espanja, Santoña (cantabria)
...Herkkulliset Cantabrian-sardellifileet oliiviöljyssä. Valmistettu perinteisellä menetelmällä, kypsinä, puhtaina ja suolatasapainossa. Suositellaan kulutettavaksi ennen kuin 1 vuosi on kulunut valmistuspäivästä. Osittain säilyke, säilytä +5ºC ja +12ºC välillä. Kun pakkaus on avattu, peitä öljyllä ja kuluta 5 päivän kuluessa. Vältä, jos olet kala-allerginen. Kohtelemme tuotteitamme rakkaudella ja kunnioituksella, ja sen huomaat pöydälläsi. Ainesosat: Sardellifileet, oliiviöljy ja suola Nettopaino: 50 g Valumapaino: 28 g SKU: RR-50...
Portfolio (10)
Espanja, Santoña-Cantabria
...Angelachu-anchoat kantavat CC Laatuvalvonta -leimaa 'Anchoa de Cantabria', koska ne täyttävät kolme vaatimusta: raaka-aineena on Cantabrian meri, kalastus tapahtuu kevätkaudella ja valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan Cantabriassa. Aloitamme suolausprosessin suolaamalla, sisällyttämällä ja pakkaamalla kalat tynnyreihin. Huolehdimme niiden kehityksestä tarkasti. Samalla huolellisuudella, ja kun...
Portfolio (14)
Espanja, Sevilla
Olemme korkealaatuisten gourmet-tuotteiden valmistajia, jotka tulevat mereltä. Erikoisalaamme ovat käsin pinseteillä valmistetut, vähäsuolaiset Cantabrian anjovikset, joissa ei ole ruotoja. Lisäksi valmistamme muita gourmet-tuotteita, kuten marinoituja sardelleja tai Carbonerasin punakampasimpukoita säilykkeinä tai pakastettuna. Meillä on myös oma brändi ja franchising. Olemme läsnä sekä kansallisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta aquisantona.com...
Espanja, Laredo
Anjovisten valmistus suolavedessä ja öljyssä. Yksinomaan Cantabrian anjovisten käyttö.
Suositut maat tälle hakutermille