Ranska, Castelnaudary
... Minervois-viiniä sen seuraksi. Se on Castelnaudaryn kuningasruoka, joka on peräisin paikallisesta perinteestä. Se on saanut nimensä astiasta, jossa se haudutetaan: cassole. Legenda: Cassoulet syntyi piirityksen aikana, jossa chaurienit (Castelnaudaryn asukkaat) olivat marttyyrejä keskiajalla. Ruokapulan vuoksi he kokosivat ja hauduttivat kaikki viimeiset raaka-aineet, jotka heillä oli jäljellä, ja näin syntyi kuuluisa Castelnaudaryn cassoulet.
Portfolio (37)
Ranska, Brive La Gaillarde
...Nauttiaksesi herkullisesta lämpimästä ruoasta Corrèze'sta, ei ole parempaa kuin hyvä cassoulet! 800 g purkki...
Portfolio (71)
Espanja, Breda
Ranska, Gagnac Sur Garonne
Bulle de créateurs on yritys Toulousain alueelta, joka on perustettu vuonna 2019 kahden Mam 'preneurin toimesta. Monituotteisena pystymme vastaamaan monenlaisiin kysymyksiin hyvin erilaisilla aloilla, kuten varhaiskasvatuksessa, teema lahjoissa, muoti- ja koruvarusteissa sekä sisustuksessa. Tuotteemme valmistetaan työpajassamme, joka sijaitsee Toulousain pohjoisosassa. Korostamme käsityön, m...
Portfolio (38)
Italia, Trieste
...4 lasista valmistettua WECK Corolle ® -purkkia, 2700 ml, lasikansilla ja liitososilla (ei sisälly klipsit) Kapasiteetti ml: 2700 Aukon halkaisija mm: 100 Koko mm: 242 Paino grammoina: 2280 tuotetyypistä riippuen Sisältää liitososia ja kansia. Ei sisällä klipsiä. Ihanteellinen suurille keitoille tai kypsennetyille ruoille (hapankaali, cassoulet jne.).
Portfolio (49)
Italia, Trieste
Ranska, Geispolsheim-Gare
...4 WECK Corolle® 2700 ml lasipurkkia lasikansilla ja tiivisteillä (klipsit eivät sisälly) Kapasiteetti ml: 2700 Avausläpimitta mm: 100 Korkeus mm: 242 Viitepaino grammoina: 2280 Tiivisteet ja kannet sisältyvät. Klipsit eivät sisälly. Ihanteellinen suurille keitoille tai valmiille aterioille (hapankaali, cassoulet jne...).
Portfolio (48)
Ranska, Roubia
... vivahteita. Nenä Puinen, elegantti, hedelmäinen. Suuhun Harmoninen, herkkä, samettinen, hienovaraisia mustan tryffelin vivahteita, karhunvatukan vivahteita, paahdetun leivän vivahteita, runsaita puun vivahteita, hienot tanniinit, tarkat tanniinit, pyöreä, hieman mineraalinen, rakenteellinen runko, pitkä jälkimaku. Ruoka & viini -yhdistelmät Punaiset lihat kastikkeessa, Cassoulet Tarjoilulämpötila: 8° - 10° Väri: Punainen Rypälelajike: Grenache, Syrah Alkoholi: 14,5% Tilavuus: 75 cl (Pullo)...
Portfolio (28)
Italia, Trieste
...4 lasista WECK Corolle® 2700 ml -purkkia lasikansilla ja tiivisteillä (klipsit eivät sisälly) Kapasiteetti ml: 2700 Avausläpimitta mm: 100 Korkeus mm: 242 Paino grammoina: 2280 tuotetyypistä riippuen tiivisteet ja kannet sisältyvät. Klipsit eivät sisälly. Ihanteellinen suurille keitoille tai kypsennetyille ruoille (hapankaali, cassoulet jne. …).
...Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman valmisruokia, jotka täydentävät foie gras -tuotteitamme. Monipuoliset valmisruokamme edustavat alueemme, lounaisranskalaista, osaamista. Tutustu: Alicuit, ankankoipia, auringonpaisteinen riista, cassoulet ankankoipien kanssa, kukko viinissä, palombe-salmi.
Portfolio (4)
Italia, Trieste
...4 lasipurkkia WECK Corolle ® 2700 ml lasikansilla ja kumirenkailla (klipsit eivät sisälly) Kapasiteetti ml: 2700 Aukon halkaisija mm: 100 Korkeus mm: 242 Paino grammoina: 2280 tuotetyypin mukaan Tiivisteet ja kannet sisältyvät. Klipsit eivät sisälly. Ihanteellinen suurille keitoille tai kypsennetyille ruoille (hapankaali, cassoulet jne.).
Ranska, Lyon
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Portfolio (40)
Ranska, Beaumont De Lomagne
Se on rakkaus käsityöhön ja vakavuus, joka on johtanut pieneen beaumontilaiseen lihapuotiin, joka perustettiin vuonna 1888 ja jota pitää Antoine Micouleau, ja joka on nyt La Maison Micouleau, käsityökonservoimona. Olemme siirtäneet reseptimme isältä pojalle. Maamme sydämessä, Lomagnessa, annamme sanalle terroir sen täyden maun. Foie gras'it, confit't, cassoulet't ja muut tyypilliset ruoat valmis...
Ranska, CASTELNAUDARY Cedex
Languedocin ja Katherin maan sydämessä, Castelnaudaryssä, Audessa, SODICAS CONSERVERIE Audary-brändin alla valmistaa teidän iloksenne parasta perinteistä ruokaa Lounais-Ranskasta. Cassoulet, säilykkeet, valmiit ateriat, pateet, kinkut, foie gras – kaikki nämä tuotteet herättävät ajatuksia hyvästä elämästä ja hyvästä ruoasta. Paikalliset tuotteemme ja perinteiset reseptimme saavat yhä enemmän suosiota kuluttajien keskuudessa.
Ranska, Gourdon
VALETTE-yhtiö on erikoistunut foie gras'n ja Périgordin mustan tryffelin tuotantoon ja myyntiin vuodesta 1920. VALETTE FOIE GRAS on perheyritys, joka myy aitoja ja paikallisia ruokia. Me valmistamme näitä tuotteita runsaasti ja tarjoamme niitä myös tyypillisissä Etelä-Ranskan ruokalajeissa, kuten cassoulet'ssa. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Saint-Jean-Le-Vieux
...baskilainen pasteija Espelette-paprikalla, maalaistyyppinen pasteija, rillettes, hure, baskilainen mustamakkara, confit-makkarat ja Ibaïona-porsaan confit) sekä riistasta (jäniksen terriini, villisian terriini ja palombe-salmis). Lopuksi, Maison Mayté valmistaa välttämättömiä baskilaisia reseptejä, kuten axoa, piperade ja baskilaiset sisäelimet sekä reseptejä kuten cassoulet tai boeuf bourguignon.
Ranska, Malataverne
Tervetuloa DISTRAZUR:iin, teidän tukkukauppaanne herkullisessa ruokakaupassa. Olemme palvelleet perinteistä kauppaa yli 25 vuoden ajan, jatkuvasti pyrkien tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka sopivat asiakkaillemme ja eroavat suurten jakelukanavien tarjonnasta. Brändimme, "Les Saveurs du Clavon", viehättää vaativimpia gourmeja. Se on helposti tunnistettavissa ja takaa valikoiman maukkaita, hien...
Portfolio (188)
Turkki, Istanbul
Zenturio Oy toimii elintarviketuotteiden alalla. Kysy meiltä lääkekasveista, mausteista, teestä, kuivatuista hedelmistä ja pavuista.
Ranska, Laguiole
DROSERA GOURMANDE on yritys, joka on erikoistunut alueellisten ruokatuotteiden käsityövalmistukseen. DROSERA GOURMANDE valmistaa näin ollen monia ankkaan perustuvia elintarvikkeita, kuten foie gras, foie gras -lohkot, foie gras -mousse, siivet, hillot, ankan rintafileet jne. Yritys tarjoaa myös tripou't, makkaraa, pateita, friton'ia, cassoulet'ia, galantine'ja, aperitiiviterreinejä ja riistaterrei...
Portfolio (2)
Alankomaat, Amstelveen
... epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tässä on valikoima ranskalaisia tuotteita, kuten foie gras, samppanja, sekä kulinaarisia herkkuja, kuten erinomainen luomumerilevä tartari, terriinit, confit de canard, cassoulet du Perigord, luomu cider Bretagnesta... perinteisesti valmistettu monenlaisista luonnollisista ja luomuaineksista. Gastronomisten tuotteidemme valikoima on elämäntapa. Käytämme korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisten reseptien mukaan.
Ranska, Hagetmau
Vuodesta 1929 BESSE FOIE GRAS -yhtiö on erikoistunut foie gras -tuotantoon ja -myyntiin. Yritys tarjoaa puolikypsää foie gras -tuotetta, ankka- ja hanhifoiota sekä foie gras -erikoisuuksia. Se tarjoaa myös terriinejä, pateita, ankka-konserveja, Landais-tyylisiä cassouletteja sekä herkullisia lahjapakkauksia yritysneuvostoille.
SUDREAU on yritys, joka on erikoistunut foie gras'n, ankkarintojen, sisäelinten, ankkarillettien, ankkaconfitin ja Lounais-Ranskan tyypillisten ruokien, kuten Cahorsin Coq au Vin tai cassouletin, tuotantoon ja myyntiin.
Ranska, Lanzac
Turkki, Istanbul
Suositut maat tälle hakutermille