... Minervois-viiniä sen seuraksi.
Se on Castelnaudaryn kuningasruoka, joka on peräisin paikallisesta perinteestä. Se on saanut nimensä astiasta, jossa se haudutetaan: cassole.
Legenda:
Cassoulet syntyi piirityksen aikana, jossa chaurienit (Castelnaudaryn asukkaat) olivat marttyyrejä keskiajalla. Ruokapulan vuoksi he kokosivat ja hauduttivat kaikki viimeiset raaka-aineet, jotka heillä oli jäljellä, ja näin syntyi kuuluisa Castelnaudaryn cassoulet.
Bulle de créateurs on yritys Toulousain alueelta, joka on perustettu vuonna 2019 kahden Mam 'preneurin toimesta.
Monituotteisena pystymme vastaamaan monenlaisiin kysymyksiin hyvin erilaisilla aloilla, kuten varhaiskasvatuksessa, teema lahjoissa, muoti- ja koruvarusteissa sekä sisustuksessa.
Tuotteemme valmistetaan työpajassamme, joka sijaitsee Toulousain pohjoisosassa.
Korostamme käsityön, m...
...4 lasista valmistettua WECK Corolle ® -purkkia, 2700 ml, lasikansilla ja liitososilla (ei sisälly klipsit)
Kapasiteetti ml: 2700
Aukon halkaisija mm: 100
Koko mm: 242
Paino grammoina: 2280 tuotetyypistä riippuen
Sisältää liitososia ja kansia. Ei sisällä klipsiä.
Ihanteellinen suurille keitoille tai kypsennetyille ruoille (hapankaali, cassoulet jne.).
...4 lasitölkkiä WECK Corolle ® 2700 ml lasikansilla ja kumilla (klipsit eivät sisälly)
Kapasiteetti ml: 2700
Avausläpimitta mm: 100
Korkeus mm: 242
Paino grammoina: 2280 tuotetyypistä riippuen
Kumit ja kannet sisältyvät. Klipsit eivät sisälly.
Ihanteellinen suurille keitoille tai kypsennetyille ruoille (hapankaali, cassoulet jne.).
...4 lasista WECK Corolle® 2700 ml -purkkia lasikansilla ja tiivisteillä (klipsit eivät sisälly)
Kapasiteetti ml: 2700
Avausläpimitta mm: 100
Korkeus mm: 242
Paino grammoina: 2280 tuotetyypistä riippuen
tiivisteet ja kannet sisältyvät. Klipsit eivät sisälly.
Ihanteellinen suurille keitoille tai kypsennetyille ruoille (hapankaali, cassoulet jne. …).
...4 lasipurkkia WECK Corolle ® 2700 ml lasikansilla ja kumirenkailla (klipsit eivät sisälly)
Kapasiteetti ml: 2700
Aukon halkaisija mm: 100
Korkeus mm: 242
Paino grammoina: 2280 tuotetyypin mukaan
Tiivisteet ja kannet sisältyvät. Klipsit eivät sisälly.
Ihanteellinen suurille keitoille tai kypsennetyille ruoille (hapankaali, cassoulet jne.).
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Se on rakkaus käsityöhön ja vakavuus, joka on johtanut pieneen beaumontilaiseen lihapuotiin, joka perustettiin vuonna 1888 ja jota pitää Antoine Micouleau, ja joka on nyt La Maison Micouleau, käsityökonservoimona.
Olemme siirtäneet reseptimme isältä pojalle. Maamme sydämessä, Lomagnessa, annamme sanalle terroir sen täyden maun.
Foie gras'it, confit't, cassoulet't ja muut tyypilliset ruoat valmis...
Languedocin ja Katherin maan sydämessä, Castelnaudaryssä, Audessa, SODICAS CONSERVERIE Audary-brändin alla valmistaa teidän iloksenne parasta perinteistä ruokaa Lounais-Ranskasta. Cassoulet, säilykkeet, valmiit ateriat, pateet, kinkut, foie gras – kaikki nämä tuotteet herättävät ajatuksia hyvästä elämästä ja hyvästä ruoasta. Paikalliset tuotteemme ja perinteiset reseptimme saavat yhä enemmän suosiota kuluttajien keskuudessa.
VALETTE-yhtiö on erikoistunut foie gras'n ja Périgordin mustan tryffelin tuotantoon ja myyntiin vuodesta 1920.
VALETTE FOIE GRAS on perheyritys, joka myy aitoja ja paikallisia ruokia. Me valmistamme näitä tuotteita runsaasti ja tarjoamme niitä myös tyypillisissä Etelä-Ranskan ruokalajeissa, kuten cassoulet'ssa. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
...baskilainen pasteija Espelette-paprikalla, maalaistyyppinen pasteija, rillettes, hure, baskilainen mustamakkara, confit-makkarat ja Ibaïona-porsaan confit) sekä riistasta (jäniksen terriini, villisian terriini ja palombe-salmis). Lopuksi, Maison Mayté valmistaa välttämättömiä baskilaisia reseptejä, kuten axoa, piperade ja baskilaiset sisäelimet sekä reseptejä kuten cassoulet tai boeuf bourguignon.
Tervetuloa DISTRAZUR:iin, teidän tukkukauppaanne herkullisessa ruokakaupassa. Olemme palvelleet perinteistä kauppaa yli 25 vuoden ajan, jatkuvasti pyrkien tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka sopivat asiakkaillemme ja eroavat suurten jakelukanavien tarjonnasta. Brändimme, "Les Saveurs du Clavon", viehättää vaativimpia gourmeja. Se on helposti tunnistettavissa ja takaa valikoiman maukkaita, hien...
DROSERA GOURMANDE on yritys, joka on erikoistunut alueellisten ruokatuotteiden käsityövalmistukseen.
DROSERA GOURMANDE valmistaa näin ollen monia ankkaan perustuvia elintarvikkeita, kuten foie gras, foie gras -lohkot, foie gras -mousse, siivet, hillot, ankan rintafileet jne.
Yritys tarjoaa myös tripou't, makkaraa, pateita, friton'ia, cassoulet'ia, galantine'ja, aperitiiviterreinejä ja riistaterrei...
... epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tässä on valikoima ranskalaisia tuotteita, kuten foie gras, samppanja, sekä kulinaarisia herkkuja, kuten erinomainen luomumerilevä tartari, terriinit, confit de canard, cassoulet du Perigord, luomu cider Bretagnesta... perinteisesti valmistettu monenlaisista luonnollisista ja luomuaineksista. Gastronomisten tuotteidemme valikoima on elämäntapa. Käytämme korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisten reseptien mukaan.
Vuodesta 1929 BESSE FOIE GRAS -yhtiö on erikoistunut foie gras -tuotantoon ja -myyntiin.
Yritys tarjoaa puolikypsää foie gras -tuotetta, ankka- ja hanhifoiota sekä foie gras -erikoisuuksia. Se tarjoaa myös terriinejä, pateita, ankka-konserveja, Landais-tyylisiä cassouletteja sekä herkullisia lahjapakkauksia yritysneuvostoille.
SUDREAU on yritys, joka on erikoistunut foie gras'n, ankkarintojen, sisäelinten, ankkarillettien, ankkaconfitin ja Lounais-Ranskan tyypillisten ruokien, kuten Cahorsin Coq au Vin tai cassouletin, tuotantoon ja myyntiin.