Italia, Bagnara Di Romagna
Vuonna 1928 Romagnan sydämessä perheyrityksenä perustettu CANTINA CAVALLI on kehittynyt yhdeksi alan suurimmista yrityksistä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Edistyksellinen viinintuottaja, joka käsittelee 40.000.000 litraa viinituotteita kolmessa 40.000 m²:n viinituotantolaitoksessa, hyödyntää 400 maatalousyritystä, jotka toimittavat sille rypäleitä ja mehuja erilaisten tuotteiden tuott...
Italia, Reggio Emilia
Medici Ermete & Figli:llä on pitkä historia ja vankka kokemus viinin ja kuohuviinin tuotannosta viinitarhoilla ja kellarissa. Perheessä intohimolla jatkettu toiminta on saavuttanut jo neljännen sukupolven, ja se tarjoaa arvostettua tuotantoa, joka on tunnustettu ja viety tärkeimpiin viinikauppoihin ja parhaisiin ravintoloihin ympäri maailmaa. Kellarin ylpeys on toscanalainen sangiovese, mutta vali...
Italia, Montecchio Emilia
Tuottajalta kuluttajalle, Cantine Due Torri -viinitilan toimintafilosofia Val d'Enzassa. Vuosien varrella osakkaiden määrä ja tuotantokapasiteetti ovat kasvaneet, mutta sen päätoiminta on pysynyt viinin myynnissä, joka tuotetaan osakkaiden rypäleistä yksityisille kuluttajille. Viinin tuotantotekniikat ovat edistyneet aikojen mukana, aina kunnioittaen paikallista viiniperinnettä ja laadun säilyttäm...
Lambruscon historia sisältää klassisen aikakauden runoilijoiden ja kirjailijoiden varhaisten todistusten viehätyksen (Virgilio, Catone), jotka teoksissaan kertovat "Labrusca vitis" -nimisestä viiniköynnöksestä, eli villiviinistä, joka tuotti hapokkaita hedelmiä. Lambrusco, punaviini, joka voi olla kuohuviini tai samppanja, kirkkaan rubiininpunainen väri, tarjoillaan 12-14 °C:ssa, jotta sen aromit ...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play