Ranska, Luitré-Dompierre
Perustettu intohimolla erinomaisuuteen ja sitoutumisella laatuun, CBViandes-Distri on lihakauppayritys, joka tunnetaan ensiluokkaisista tuotteistaan ja poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan. Erotumme sitoutumisellamme tarjota laaja valikoima huolellisesti valittuja lihoja, jotka vastaavat asiakaskuntamme moninaisiin tarpeisiin. CBViandes-Distri:ssä tehtävämme on tarjota teille korkealaatuisia tu...
Portfolio (37)
Ranska, Rochonvillers
Belgia, Waterloo
...Steak Ancho Entrecote Lomo Alto Noix D'Entrecote Entrecote Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Nautakarja Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 2–3,8 kg Kaliiberi: 2–2,5 ja +2,5 kg...
Portfolio (46)
Ranska, Lyon
...alkuperä VBF tai Ranska tai EU ... Esimerkkejä paloista: - Flank - Kanta - Flap - Hame - Häntä - Ripustettu pihvi - Rinta - Maksa - Flap - Entrecôte - Chuck - Hämähäkki...
Portfolio (51)
Ranska, Les Pavillons-Sous-Bois
Liettua, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Alankomaat, Enschede
...Nimiluettelo Naudanliha: Baby Top- Kyljyspihvi Blade Steak (Pot Roast)- Kyljysliha Brisket- Rinta (lihas) Chuck- Hartia/Alarinta Chuck Roast- Haudutettu liha (naudanpalat, hachéliha) Chuck tender (petit tender)- Timanttihäntä, juutalaisliha Club Steak (Myös NY Steak tai Strip Steak)- Entrecôte Delmonico Steak- Ribeye Eye of Round- Takamuis (Paistiliha) Flank Steak/liha- Bavette, Vinkkipihvi...
Portfolio (10)
Ranska, Rungis
... lihaharrastajien keskuudessa. Sen kohtuullinen hinta tekee siitä erinomaisen valinnan ystävien tai perheen kanssa nautittavaan ateriaan. Kolme leikkausta ovat erittäin yleisiä Aberdeen Angus -lihassa: entrecôte, sisäfilee ja kylki. Liha, jonka kanssa et voi mennä pieleen: riippumatta siitä, minkä palan valitset, lopputulos on aina huippuluokkaa!
Espanja, Riudellots De La Selva
... "Täydellinen ratkaisu luovemman keittiön saavuttamiseksi." Tuotteidemme osalta meillä on laaja valikoima viittauksia naudan, sian, lampaan ja vuohen lihasta, kuten: * Naudanliha: tarkasti mitattu pihvi, entrecôte, poskilihapihvi, sisäfilee, häntä, ossobuco,... * Sianliha: 5 mm paksu selkä, pihvin keskus, potka, salaisuus... * Lampaan- ja vuohenliha: leikattu pihvi, lapaluut,... * Valmisteet: 100 % nuorta naudanlihaa sisältävät hampurilaiset, lihapullat, jauheliha, butifarra,... * Konfitoidut (4. sukupolvi): sian poskilihapihvi, sian potka, nuoren naudan ribsi, sian ribsit, sian kädet,...
Ranska, Le Plessis Robinson
...puolikokoisissa tai yksittäisissä annoksissa: entrecôte, T-bone, pihvi, faux-filet, rib-eye, tomahawk, palakylki, bavette, tende de tranche jne. Grand Caractère käyttää Skin Pack -teknologiaa pakkausastioissaan, mikä tarjoaa pidempiä säilyvyysaikoja verrattuna perinteisiin pakkauksiin. Poikkeuksellista lihaa gastronomian ammattilaisille: ravintoloitsijat, käsityöteurastajat, suurten elintarvikkeiden jakelijat. Parhaiden lihojen esittelemiseksi mahdollisimman monelle Grand Caractère tarjoaa valikoiman lihojaan LS- ja perinteisten GMS-hyllyjen kautta.
Portfolio (9)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play