Ranska, Avançon
... keskuudessa. Poikkeuksellisen makunsa lisäksi hunaja-sipuli etikka tarjoaa myös terveyshyötyjä. Se on runsas antioksidantteja ja voi auttaa parantamaan ruoansulatusta. Lisäämällä tätä etikkaa keittiöösi, tuot mukanaan paitsi makua, myös terveellisen vaihtoehdon ruokavalioosi. Opi, kuinka tämä etikka voi muuttaa ruokalajisi ja ilahduttaa vieraitasi aterioillasi.
Portfolio (62)
Italia, Milano
...Maku on karvas ja se herättää mieleen liköörit kuten genziana ja raparperi. Siinä on kahvin, cacao-pavun ja tupakkalehtien vivahteita. YHDISTELMÄT Sen niin erityinen maku mahdollistaa yhdistämisen vastaavasti karvaiden ruokien, kuten artisokkien, maissin ja sikurin kanssa; se sopii hyvin kalliiden, pitkään kypsytettyjen juustojen, hyvin mausteisten, sekä colonnata-salamien kanssa. Kalojen kanssa, kokeile yhdistää miekkakalan ja tonnikalan kanssa; jälkiruokien kanssa, koristamaan suklaamoussea, jäätelöä ja hedelmäsalaattia.
Portfolio (116)
Espanja, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Propoleo ja oliivipuun polyfenoleilla varustettu hunaja: Erityinen suoja talveksi. Terveellinen hunaja propoleolla.
Portfolio (76)
Ranska, Montelimar
... vaniljalla ja se valmistetaan manteleista, pistaaseista ja provencelaisesta hunajasta. Ainesosat: Manteleita, sokeria, glukoosisiirappia, hunajaa, pistaaseja, perunatärkkelystä, hapanta leipää (vesi, tärkkelys, kasviöljy), munanvalkuaisia, luonnollista vaniljan makua. Valmistusmenetelmä: Hunaja ja glukoosisiirappi keitetään pannussa, sitten lisätään munanvalkuaiset, keitetty sokeri, vanilja, mantelit ja...
Portfolio (154)
Saksa, Waldkirch
...Neste nektarihunaja, jota mehiläiset keräävät 800-1000 metrin korkeudelta. Vuorihunaja Monimuotoisen ja koskemattoman kukkavalikoiman ansiosta tämä erityinen hunajatyyppi saa hienostuneen kukkaisen maun ja vaalean kultakeltaisen värin.
Portfolio (18)
Ranska, Paris
...Sen erityinen rakenne johtuu valmistusprosessista: suodatuksen jälkeen odotamme hunajan kiteytyvän. Sitten sitä sekoitetaan hellästi, jotta sokerikiteet erottuvat ja hunaja saa kermaisen koostumuksen ja vaalean värin. Se on helppo levittää pehmeän ja kermaisen rakenteensa ansiosta, ja se on täydellinen kumppani paahtoleiville, toastille tai paahtoleiville aamiaisilla ja välipaloilla. Kuten...
Portfolio (21)
Turkki, Istanbul
Pähkinöiden tukkumyynti, joka on siirtynyt isältä pojalle vuodesta 1950, tarjoaa tänään pakkauspalveluja ravintola-, hotelli-, matkailu-, kahvila- ja markkinasektoreille. Voit ostaa tuotteitamme painon mukaan tai 5, 25 ja 50 kg säkeissä ja pakkauksissa. DHL- tai UPS-lähetys on saatavilla kontti-, yksittäiselle lavalle tai monelle lavalle sekä erityistilauksille 5,25 kg. Kurpitsansiemenet, pistaasi...
Portfolio (6)
Portugali, Sesimbra
...Vahva Rituaali Liian Impulsiivisen ja Hallitsemattoman Henkilön Rauhoittamiseksi. Materiaalit: Erityinen "Rauhoittava" Kynttilä 1 Rauhoittava Öljy 1 Rauhoittava Jauhe 3 Hunaja Kiitos Kynttilää 1 Suola- ja Guineakasvi Kylpy 1 Rukous/Ohjeet...
Portfolio (191)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...Hunajasoufflé perinteisten venäläisten marjojen ja pähkinöiden kanssa on uutuus luonnollisten jälkiruokien maailmassa. Erityinen vaivausteknologia muuttaa hunajan hienoksi herkuksi. Säilyvyys: 24 kuukautta valmistuspäivästä...
Portfolio (47)
Saksa, Lübeck-Travemünde
...Osa mehiläiskunnistamme sijaitsee kevään alussa biosertifioidulla hedelmäpuutarhalla, joka sijaitsee lähellä Itämerta ja jossa kasvaa monia valikoituja hedelmäpuulajeja. Keväällä tämä hedelmäpuutarha muuttuu valkoisten, vaaleanpunaisten ja punaisten kukkien mereksi. Erilaisten hedelmäpuiden, kuten omenapuiden, kirsikkapuiden, luumupuiden ja aprikoosipuiden suuren määrän ansiosta tämä erityinen hunaja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Mietohedelmäinen, kiinteä-kermaisa hedelmäkukkahunaja on sekä ihanteellinen levite leivälle että täydellinen juomien ja jälkiruokien makeuttamiseen.
Portfolio (21)
Bulgaria, Kalofer
...Biologinen mesimäntyhunaja Manova - Popovi, Kalofer - Mehiläistarhamme Manova-hunaja on erityinen hunajatyyppi, joka ei synny kukkien nektarista, vaan makeasta mehusta, jota erittyy tammen silmuista ja lehdistä, nimeltään mana tai hunajaruoste. Sieltä tulee myös hunajan nimi. Manova-hunaja kerätään kesällä - heinä-elokuussa, jolloin on kuuminta. Vain silloin tammi erittää hunajaruostetta...
Portfolio (3)
Etelä-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... nauttia sen mausta ja mausta, sekä lisäämällä luonnonhunajaa. - Höyryttämällä ja kuivaamalla korealaista ginsengia, joka on perinteinen juurikasvi, käsitellään ja viipaloidaan, ja upotetaan luonnonhunajaan. - Punaisen ginsengin uute [Kiinteä yli 65%, Saponin yli 70mg/g]: 100% puhdas tiivistetty uute punaisen ginsengin vaikuttavasta komponentista. - Hunaja: Luomu - Sisältö: Suuri laatikko: 200g...
Portfolio (280)
Espanja, Solana Del Pino
...Luonnollinen kuiva mehiläispöly kerätään mehiläispesistämme, jotka sijaitsevat Alcudian laakson ja Sierra Madronan luonnonpuistossa. Tämä ravinto kerätään mehiläisten toimesta, jotka pölyttävät puiston erilaisia villikukkia. Tämä erityinen ravinto kuljetetaan mehiläisten takajaloissa pesiin varastoitavaksi ja myöhemmin käytettäväksi poikasten ravitsemiseen. Se kerätään toukokuussa. Värit...
Portfolio (9)
...Erityinen makuelämys! Maku on erityisen hyvä juuston, lihan ja pastaruokien kanssa.
Portfolio (7)
Portugali, Vila De Frades
... on ollut osa heidän kokemuksiaan Vidigueirassa. Tulokset ovat nähtävissä, tai paremminkin maistettavissa, ja ne tarjoavat vaihtoehtoja kaikille makuille - monikukkainen, rosmariini, hunajakenno, pähkinät ja hunajavesi. HUNAJAN Melmequer on 100 % peräisin Vidigueiran kentiltä, joissa rosmariini on hallitseva. Alueen hyvin erityinen mikroilmasto, jota asuttavat pensaikot ja pehmeät rinteet...
Portfolio (8)
... puolelta maata muodostavat sarjan aromaattisia hunajia, joissa on täyteläinen maku, meripihkan väritys ja erityinen tuoksu. Hunajan pysyäkseen hyödyllisenä ihmisen elimistölle on säilytettävä kaikki sen biologinen arvo pakkaamisen jälkeen. Musat-hunaja, sen rikkaan maun lisäksi, varmistaa kaikki hunajan välttämättömät ravintoaineet. Musat-hunajan tasainen laatu johtuu hunajan luonnollisten...
BackNatur Lepold on kehittänyt Backfermentin hunaja-suola-periaatteen mukaan. BackNatur Ferment on erityinen leivontakäymisjauhe, jonka avulla voi leipoa kaikkia leipätyyppejä ilman hiivaa. Myös sämpylät ja hienot leivonnaiset onnistuvat ilman leivontahiivaa. Hunaja-suolaleipä koostuu vain ekologisesta viljajauhosta, vedestä, luomuhunajasta, suolasta ja hieman luomuoliiviöljystä. BackNatur...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play