Belgia, Wingene
... tehdä kakkua pelkästään erytritolista, koska se ei ole täyteaine, eikä se tarjoa rakennetta valmistuksellesi. Tarvitset tukiaineen, kuten toisen makeutusaineen tai kuidun. Jos yrität karamellisoida erytritolia, se ei koskaan muuta väriään eikä haihdu. Jos yrität tehdä siirappia pelkästään erytritolista ja se jäähtyy, se kiteytyy heti uudelleen. Erytritoli on täydellinen makeutusaine oman sokerin korvauskombinaatiosi lisäksi. Älä käytä sitä suoraan yhden suhteen korvauksena, vaan lisäyksenä (kuten sen oli tarkoitus olla). Saatavilla: 400 g ja 800 g pusseissa...
Portfolio (49)
Itävalta, Wien
...E968 Alkuperä: EU hieno ja jauhe...
Portfolio (190)
Alankomaat, Amsterdam
...Biologinen erytritoli; vaikka se kuulostaa uudelta, erytritolia (e-ri-tri-toli) on ollut olemassa yhtä kauan kuin viinirypäleet, persikat, päärynät, vesimelonit ja sienet. Se on eräänlainen hiilihydraatti, jota kutsutaan sokerialkoholiksi ja joka toimii sokerin korvikkeena. Erytritolia esiintyy luonnollisesti joissakin elintarvikkeissa. Sitä syntyy myös viinin, oluen ja juuston käymisen aikana.
Portfolio (115)