Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
Max Zander on alusta alkaen erottunut tuotteidensa laadulla, jotka on valmistettu käsityönä alkuperäisen saksalaisen tyylin mukaan. Vuodesta 1968 olemme jatkaneet työtä saman laadun ylläpitämiseksi, joka on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen. Max Zanderissa tuotteemme käyvät läpi tiukan laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän, raaka-aineiden ja ensiluokkaisten ainesosien valinna...
Portfolio (28)
Espanja, Granollers
...Sikojen suolisto. Saatavilla joustavissa tai jäykissä kuorissa, erottimilla tai ilman. Ne ovat ihanteellisia makkaroille: Chorizos, fuet, keitetty butifarra. KOKO: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfolio (6)
Espanja, Peligros
...Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lämpökäsitellyn lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Butifarra blanca (cocida)" tai "Salchicha blanca (cocida)". Muoto: 5 kg:n pussi...
Espanja, Riudellots De La Selva
... "Täydellinen ratkaisu luovemman keittiön saavuttamiseksi." Tuotteidemme osalta meillä on laaja valikoima viittauksia naudan, sian, lampaan ja vuohen lihasta, kuten: * Naudanliha: tarkasti mitattu pihvi, entrecôte, poskilihapihvi, sisäfilee, häntä, ossobuco,... * Sianliha: 5 mm paksu selkä, pihvin keskus, potka, salaisuus... * Lampaan- ja vuohenliha: leikattu pihvi, lapaluut,... * Valmisteet: 100 % nuorta naudanlihaa sisältävät hampurilaiset, lihapullat, jauheliha, butifarra,... * Konfitoidut (4. sukupolvi): sian poskilihapihvi, sian potka, nuoren naudan ribsi, sian ribsit, sian kädet,...
Espanja, Figueres
El Graner on lihaliike, jolla on yli 20 vuoden kokemus, sijaitsee Alt Empordàssa, ja meillä on liiketilat Vilafantissa ja Figueresissä sekä oma teollisuustila, jossa valmistamme makkaramme 100 % käsityönä. Meillä on kaksi makkaralinjaa: keitetyt ja kypsytetyt. Fuet, longaniza, panceta, lomo, kalkkuna, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... kaikki valmistettu suurella rakkaudella käsityönä teollisuustilassamme. Tarjoamme myös makkarapakkauksia, jotta voit maistella tuotteitamme erityisinä aikoina, kuten jouluna, tai tehdä alkuperäisiä yrityslahjoja.
Espanja, Sevilla
... ylittää rajat ja sitä kysytään kaikissa maissa. Oliiviöljy on Välimeren ruokavalion keskeinen ja ominainen ainesosa. Andalusian maaperästä peräisin oleva öljy on pääasiassa kulinaarista käyttöä varten ja erittäin hyödyllinen terveydelle. Meillä on myös muita tuotteita, kuten: - Viini - valkoinen, punainen tai rose - Chacina - Iberialaiset chacinat ovat säilöttyjä, maustettuja tai makkaroita. Tunnetuimpia ovat chorizot, salchichón, lomo ja muut makkarat kuten butifarra, morcón tai liha, joka on täytetty. - Juustot - Cabrales, Payoyo, Boffard tai manchego...
... kuorta, ilman kalvoa ja ilman injektointia), chorizo ja tuore longaniza, chistorra, butifarra ja hampurilaiset (erityisesti häränlihahampurilainen). Hermanos Bernal Hernández, S.L.:n myötä alkoi Bernalien kolmas sukupolvi (vuodesta 1898), unohtamatta perinteitä. Vuonna 2004 perustimme Cárnicas Palber SL:n yhteistyössä José Antonio Palacios Ezquerran kanssa, joka keskittyy leikkuuseen ja tuoreiden...
Espanja, La Roda
... rosmariinihunaja, timjamihunaja ja appelsiinikukkahunaja. Gazpachoille tarkoitetut Cenceñas-leivät, Gazpacho-leivät, käsityöleivät, Gazpacho Manchegolle tarkoitetut leivät, Gazpacho Manchegon pääraaka-aineet. Parhaat kypsytetyt, keitetyt ja tuoreet makkarat Albaceten vuorilta. Pippurimakkara, Chorizo la Mancha, helvetin chorizot, sipulimakkara, valkoinen butifarra, chistorra, kypsytetty chorizo. Lopuksi...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play