Espanja, Alcora
...Musta tryffelsuola (Tuber melanosporum) Musta tryffelsuola on ylellinen mauste, joka yhdistää syvän ja maanläheisen mustien tryffelien maun karkeiden suolakiteiden rapsakkuuteen. Tämä gourmet-sekoitus luodaan infusoimalla korkealaatuista merisuolaa aromikkailla mustan tryffelin hiutaleilla, vangiten tryffelien olemuksen kätevään muotoon päivittäiseen käyttöön. Sen voimakas umami-rikas profiili...
Portfolio (23)
Espanja, Guardamar Del Segura
...Mauste, joka on valmistettu merisuolasta ja mausteseoksesta Ainesosat: Merisuola (90 %), mausteseos (10 %): (meirami, oregan, rosmariini ja timjami). Suositukset: Täydellinen salaattien, pastan, kastikkeiden, pehmeän juuston sekä minkä tahansa lihan tai kalan maustamiseen grillissä tai pannulla. Ravintoarvot 100 g: Energiarvo: 119 kJ/29 kcal. Rasvat: 0,9 g, joista tyydyttyneitä: 0,3 g. Hiilihydraatit: 2,4 g, joista sokereita: 0 g. Proteiinit: 0,9 g. Suola: 84,9 g. 100 g:n 100 % kierrätettävä kartonkisäiliö.
Portfolio (10)
Espanja, Alcalá La Real
...900 AROMATIZADOS on mauste, joka on valmistettu extra-neitsytoliiviöljystä ja aromatisoitu erilaisilla valituilla makuilla, joiden tarkoituksena on tuoda keittiöön erottuvaa tai ennen kaikkea omaperäistä sävyä. Kulinaariset käyttötavat ovat rajattomat, ainoana rajana kuluttajan mielikuvitus. Se löytyy eri tyypeissä: -Aromi suklaa -Aromi savustettu -Aromi valkoinen tryffeli -Aromi basilika -Aromi serrano-kinkku -Aromi appelsiini -Aromi curry...
Portfolio (10)
Espanja, Murcia
...Se on ihanteellinen mauste kaikille säilykkeille, perunoille ja oliiveille. Olemme valmistaneet sitä vuodesta 1960 samalla reseptillä: ainutlaatuinen, eksklusiivinen ja tuttu kaava. Espinaler-kastike syntyi täydellisenä lisänä säilykekaloille, perunalastuille ja oliiveille. Nykyään Espinaler-kuluttajat tunnustavat käyttävänsä sitä moniin muihin asioihin: salaatissa, turska esqueixadassa, paistetuissa munissa, gazpachossa, espanjalaisessa omeletissa, kalmareissa, anjoviksissa ja jopa mustassa vermutissa! Ja niin, pitkä jne. Paino: 5 L...
Portfolio (178)
Espanja, El Palmar-Murcia
... (SOIVRE:n tekemä): Crocine.......: 196.37 Picrocrocin..: 76.48 Safranal.......: 41.02 Sahrami on mauste, joka saadaan Crocus sativus -kukan emäksen kolmesta kuivasta stigmosta. Sahramille on ominaista sen karvas maku ja aromi. Se sisältää myös väriaineen, joka antaa ruoalle kultaisen keltaisen värin. Tämä tekee sahramista arvostetun ainesosan monissa ruokalajeissa ympäri maailmaa. Sahramilla on myös sovelluksia lääketieteessä ja kosmetiikassa. Sen korkean taloudellisen arvon vuoksi sitä on kutsuttu punaiseksi kullaksi, ja sen nimeä ja arvoa on käytetty hyvin erilaisissa väärinkäytöksissä ja väärennöksissä.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play