Espanja, Malagón
...Juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lehmän, vuohen ja lampaan maidosta (3 maitoa). Pehmeä Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 2 kuukautta. Kypsytetty Iberico Juusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
Portfolio (8)
...Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja sen osalta noudatetaan 4. kohdassa esitettyjä suhteita, jotka on määritelty liitteessä I kuninkaallisessa asetuksessa 262/2011, 28. helmikuuta, jossa hyväksytään laatuvaatimukset juustoille ja sulatetuille juustoille. Kaiken juuston, jota myydään nimellä "Iberialainen", on oltava valmistettu tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15 % lampaanmaitoa.
Portfolio (2)
Espanja, Totanes
...Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Real Decreto 262/2011, 28. helmikuuta, liitteen I kohdassa 4 määriteltyjen suhteiden mukaan kaikki juustot, joita myydään nimellä "Iberialainen", on valmistettava tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15...
Portfolio (10)
Espanja, Barcelona
Suositut maat tälle hakutermille