...Iberialainenjuusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja sen osalta noudatetaan 4. kohdassa esitettyjä suhteita, jotka on määritelty liitteessä I kuninkaallisessa asetuksessa 262/2011, 28. helmikuuta, jossa hyväksytään laatuvaatimukset juustoille ja sulatetuille juustoille. Kaiken juuston, jota myydään nimellä "Iberialainen", on oltava valmistettu tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15 % lampaanmaitoa.
...Iberialainenjuusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Real Decreto 262/2011, 28. helmikuuta, liitteen I kohdassa 4 määriteltyjen suhteiden mukaan kaikki juustot, joita myydään nimellä "Iberialainen", on valmistettava tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15...