Espanja, La Llagosta-Barcelona
...PUHTAAT JA ANNOSTELE ERILAISIA TIHEYKSILTÄÄN JA OMINAISUUKSILTAAAN RUOKAMASSOJA: viskoosi, neste, pehmeä, kermaisa, tiheä, makea jne. SEKOITTEESSA VOI OLLA KIINTEITÄ HIUKKASIA SISÄLTÄVÄT. Pieniin ja keskikokoisiin tuotantoihin, vaikka ne voidaan myös integroida työlinjaan tai kuljettimeen korkeamman automaatiotason saavuttamiseksi. IDEAALINEN TUOTTEIDEN ANNOSTELUUN, KUTEN: muffinit, luumukakut...
Portfolio (83)
Espanja, Malaga
Kiitos kulttuurien sekoituksesta, joka on tuotu Italiasta Argentiinaan ja sitten Espanjaan. Olemme ylpeitä siitä, että olemme elintarvikeyritys, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus, erikoistuneena esivalmistettujen ruokien ja vehnäjauhoista valmistettujen tuotteiden valmistukseen. Tutustu korkealaatuisiin pakastettuihin esivalmistettuihin tuotteisiimme. Tarjoamme poikkeuksellisen valikoiman...
Portfolio (29)
... henkilökohtaisten hoitotuotteiden koostumuksessa. Sen sileä ja kermaisa koostumus tekee siitä helppokäyttöisen ja se pehmentää ihoa, tarjoten miellyttävän tunteen kosketuksessa. Candelilla-vahan uuttaminen on monimutkainen prosessi, joka sisältää kasvin lehtien ja varsien keräämisen ja käsittelyn. Kun ne on kerätty, ne altistetaan murskaus- ja lämmityskäsittelylle vahan uuttamiseksi. Tuloksena on kellertävä, kiinteä aine, jonka koostumus on samanlainen kuin mehiläisvaha. PAKKAUS: 25kg...
Portfolio (141)
Espanja, Tarragona
...Raikastava ja kermaisa mousse käsitellyille iholle, joka tarjoaa raikastavan ja virkistävän vaikutuksen. Arnica tuo helpotuksen ja raikastuksen tunteen iholle. Mentoli virkistää ihoa ja lievittää väsyneitä lihaksia. Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kämmenelle ja levitä iholle. Käsien pyörivät liikkeet tehostavat "Crackle"-vaikutusta Emulsion Technologyssa. Sen mikro-eksplosioonit...
Portfolio (200)
... tyypillistä banaanikasveille. Ne ovat syvän vihreitä ja niissä on pehmeä rakenne. Lehdet nousevat suoraan varresta ja ne järjestäytyvät spiraalimaisesti. Dwarf Cavendish tuottaa hedelmäryppäitä, jotka ovat samanlaisia kuin tavallisessa Cavendish-banaanissa, mutta pienempiä. Hedelmät ovat pitkiä ja kaarevia marjoja, joiden kuori on keltainen kypsyessään. Niillä on makea ja kermaisa hedelmäliha, ja ne ovat erittäin arvostettuja makunsa ja monipuolisuutensa vuoksi keittiössä.
Portfolio (97)
Espanja, Avinyonet Del Penedès
...EXTRA VIGRIN OLIIVIÖLJY ARBEQUINA Arbequina kaikessa loistossaan, hyvin vihreitä vivahteita, leikattua ruohoa, vihreää mantelia ja artisokan nuotteja. Suussa se on erittäin intensiivinen, kermaisa ja mausteinen maku kurkussa, hieman pitkäkestoinen. Se yhdistyy täydellisesti kaikenlaisiin ruokiin. Erityisesti valkoisten lihojen ja vihannesten kanssa.
Portfolio (3)
Espanja, Pedrajas De San Esteban, Valladolid
...Sertifioitu ekologinen kuorittu iberialainen pinjoni. Alkuperä Espanja. Välimeren pinjasta, Pinus pinea. Luomupinjonit 1. luokkaa, erinomaista laatua. Pitkä ja soikea pinjoni, vaalean värinen, voimakas ja kermaisa maku, jossa on vivahde pihkaa. Erittäin rikkaita välttämättömissä ravintoaineissa, korkea proteiinipitoisuus, rasvahapot, arginiini, vitamiinit ja mineraalit. Pähkinöiden kuningas.
Portfolio (2)
Espanja, Granollers
...Pastöroitu tuorejuusto, jossa on kermaisa ja tasainen rakenne, ihanteellinen levitettäväksi. Se on juusto, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia sekä kylmänä että kuumana.
Portfolio (8)
Espanja, Madrid
...Arla® Havarti viipaloitu kermajuusto. Perinteinen tanskalainen Havarti on pehmeä ja kermaisa juusto, joka sulaa helposti eikä vapauta liikaa rasvaa. Se on ihanteellinen kaikenlaisiin ruokiin, jotka kaipaavat pehmeän ja kermaisen juuston kosketusta, kuten pizzoihin ja pastoihin. Arla® Havarti 1 kg viipaloituna ravintolakäyttöön on täydellinen voileipiin ja välipaloihin, kylminä tai kuumina.
Portfolio (9)
Espanja, Badajoz
...100 % Manchego-lampaankäytejuusto, luonnollisella keltaisella kuorella, kermaisa, norsunluun värinen, joka tunnetaan hyvästä aromistaan ja maustaan, saatavilla eri kypsytysprofiileissa.
Portfolio (9)
Espanja, La Seca-Valladolid
...Väri keltainen, jossa on vihreitä vivahteita. Intensiiviset ensisijaiset aromit, joissa on harmoniaa yrttien ja fenkolin nuottien sekä vihreän omenan ja persikan kuoren hedelmien välillä. Suussa se on raikas ja kermaisa, pitkäkestoinen ja erittäin pysyvä, jättäen jälkimakuun miellyttäviä tuntemuksia, jotka muistuttavat lajikkeen ominaisuuksista. Suositellaan tarjoiltavaksi 6º - 8º C:ssa. Sopii...
Portfolio (12)
Espanja, Bigastro-Alicante
... kyseessä valkosipuliverkot tai irtovalkosipuli... Tuotamme mustaa valkosipulia tiloissamme 100 % luonnollisella prosessilla, jossa Las Pedroñerasin violetti valkosipuli fermentoidaan vakio-olosuhteissa pitkän ajan kuluessa, mikä moninkertaistaa valkosipulin hyödylliset vaikutukset jopa kymmenkertaisiksi. Mustalla valkosipulilla on musta väri ja kermaisa koostumus, mikä tekee siitä jopa...
Portfolio (6)
Olemme Turín Laboratorio di Gelato, syntyneet italialaisessa perheessä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Vuosien varrella olemme hiottu makuja ja kehittäneet uusia jäätelökonsepteja, saavuttaen täydellisen tasapainon: makea, sitruksinen, suolainen ja kermaisa. Keskitymme takaamaan optimaalisen laadun loppuasiakkaalle. Meillä on laaja valikoima jäätelöitä, yleisimmistä harvinaisiin, voimme...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play