Espanja, Tafalla
Antonio Anaut (Beripan S.L.) on perheyritys, jonka historia ulottuu vuoteen 1939 Pitillasiin, Navarrassa. Isoisämme, nimeltään Leoncio, sijoitti kaikki säästönsä uuteen uuniin. Se ei ollut vain uuni madeleinejen valmistamiseen, se oli paljon enemmän. Se oli unelma, vaivannäkö ja halu, että siitä tulisi tulevaisuus koko perheelle. Ne olivat vaikeita aikoja, mutta hän löysi reseptin menestyäkseen.
Portfolio (9)
Espanja, Madrid
Madridin paras aamiainen ja brunssi. Kotitekoiset leivonnaiset.
Espanja, Amorebieta (Vizcaya)
suklaapalmuja, mantelia, kookosta, kermalla täytettyjä, mustalla ja valkoisella tryffelillä täytettyjä, konvehteja (mansikka, appelsiini, kahvi,...), kermalla täytettyjä suklaakuutioita, kermalla täytettyjä säleikköjä, boheemeja, suklaakiekkoja, perinteistä valkoista polvorónia, kotitekoisia tryffeleitä, teeleivoksia,.... Leivonnaiset ja kakut yleisesti, pähkinöitä; paistettuja, paahdettuja, raakoja, suolalla, ilman suolaa,..... Baskikakku, mantelileivoksia ja hedelmäkakkuja, riisikakkuja,.....
MAUSTEET, TEET JA LEIVONTAARTIKKELIT. VALMISTAMISESTA KORISTELLA JA ESITTÄMISEEN.
Espanja, El Burgo De Osma
Käsityöleipomo, joka elvyttää kylien reseptejä ja mukauttaa niitä nykymarkkinoiden tarpeisiin. Eksklusiivisten tuotteiden luominen ja räätälöinti. Ilmoitamme mielellämme osoitteessa info@dulcestipicos.es...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play