Espanja, Badajoz
Sikatuotanto, joka sijaitsee Länsi-Extremaduran alueella, Bellota-kinkun syntypaikassa. Meillä on oma laidunmaa, karjatalous, tehdas ja viinikellarit sekä "Valkoinen Huone", jossa on henkilökuntaa eri viipaloimiseen ja tyhjöpakkaamiseen tai inerttikaasulla pakkaamiseen. Tarjoamme valikoiman itse valmistettuja ja käsityönä tehtyjä iberialaisia tuotteita, kuten kinkkuja, olkapäitä ja puhtaita Bellot...
Portfolio (9)
Espanja, Villamayor De Calatrava
Olemme Quesos Finca La Cruz, puhtaasti lampaanmaidosta valmistettujen artesaanijuustojen valmistajia. Tuotteemme valmistetaan omasta lampaanmaidosta, mikä mahdollistaa tasaisen laadun, aromin ja rakenteen. Lisäksi ne pakataan vakuumiin ja suljetaan pellavakankaalla paremman kuivumisen saavuttamiseksi.
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Vuodesta 1940 Queso Quintana kypsyttää artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P. Tarjoamme kolme erilaista artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P: puolikova, jonka kypsytys on 2-3 kuukautta; kypsä, jonka kypsytys on 6-10 kuukautta; ja vanha, jonka kypsytys on yli 10 kuukautta. Jokainen juustomme on valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ain...
Portfolio (3)
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustetti...
Portfolio (178)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play