Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Syvän kirsikanpunainen väri, jossa on violetteja heijastuksia. Intensiivinen ja puhdas tuoksu, jossa on valtava hedelmäkonsentraatio, kirsikkaa, mansikkaa ja metsämustikoiden aromeja, balsamisen taustan ja kevyiden paahteisten nuottien kanssa. Maku on täyteläinen, glyseriininen, makea tanniini ja pitkä, hedelmäinen jälkimaku. Viini: Punaviini. Rypäle: Tempranillo. Pullo: 75cl Rypäle: Tempranillo Pullo: 75cl...
Portfolio (43)
Espanja, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela Hajussa on puhdasta viinirypälettä, korostaen luonnollisia mansikka-, mustikka- ja luumuaromeja. Maku on makea, tuoreella mansikalla ja mausteisella taustalla, joka pysyy suussa, jättäen pitkän ja maukkaan viinin. 1618 ºc Palvelulämpötila VIINITARHAN IKÄ: 30-50 vuotta VALMISTUS: Käynyt ja kypsytetty betonisäiliöissä RYPÄLÄLJEN LAJI: Bobal...
Portfolio (7)
Espanja, Granada
...Väri: Puhtaan, kirkkaan, kirsikanpunainen, keski–korkea kerros Tuoksu: Voimakas aromi kypsistä hedelmistä: rusinoita, kuivattuja luumuja, taateleita, kuivattuja viikunoita ja hienoa suklaata Maku: Kohtalaisen makea, hyvin integroituneella hapokkuudella, miellyttävä tanniinisuus, muisto hunajasta, nestemäisestä tummasta suklaasta ja lakritsista, pyöreä ja kestävä Suositeltu tarjoilulämpötila: 15...
Portfolio (5)
Espanja, Canet De Mar
...Käyminen tapahtuu ruostumattomissa terästankeissa hallitussa lämpötilassa. Valmistettu punaisista rypäleistä, Zinca d'Anfora Tinto, tai valkoisista rypäleistä, Zinca d'Anfora Blanco. Ne korjataan käsin myöhään ja käyvät vakiossa lämpötilassa 28 astetta punaisille ja 22 astetta valkoisille. Kun alkoholikäyminen ja malolaktinen käyminen on saatu päätökseen, viini siirretään käsintehtyihin saviastioihin, joissa se kypsyy, antaen sille suuremman rakenteen ja mahdollistamalla sen aromien kehittymisen ilman puun lisäämistä.
Portfolio (9)
Espanja, Almeria
... passionhedelmää. Omalla persoonallaan, raikas ja makea samaan aikaan, ja erittäin helppo juoda. Tuotanto: Nuori vuosi, uuttaminen viinirypäleen kuorista, kirsikasta, vadelmasta ja passionhedelmästä. Ilmasto: Äärimmäinen mannerilmasto, jossa on pitkät ja kylmät talvet, lämpimät kesät, joissa on suuri lämpötilaero päivä- ja yöaikaan, sekä hyvin lyhyet välikaudet.
Portfolio (2)
Espanja, La Seca-Valladolid
...Aperitiivi viini, suositellaan tarjoiltavaksi erittäin kylmänä, 3º - 5º celsiusasteessa, frappé tai glacé. Suositellaan yhdistettäväksi äyriäisten, kalliokalojen ja marinoitujen kalojen, sinihomejuustojen, sekä kaikenlaisten pateiden ja jälkiruokien kanssa. Alkuperämerkintä: Castilla ja Leónin viinit Lajike: Verdejo-makea luonnollinen Sato: 2019 Kypsytys: Valmistettu 100% verdejo-rypäleistä, ja kontrolloitu käymisprosessi, joka pysähtyy 9º alkoholipitoisuuteen. Maisteluhuomiot: Vaaleankeltainen väri. Puhtaan, korkean aromiprofiilin ja erinomaisen volyymin omaava maku.
Portfolio (12)
Espanja, Olite, Navarra
...Väri: oljenkeltainen. Kirkas. - Aromit: erittäin intensiivinen, kypsä hedelmä yhdistää kypsät hedelmät (banaanit ja ananakset) sitrushedelmien aromeihin, jotka antavat raikkautta. - Suu: tämä glyseriininen viini, jossa on makea aloitus, on runsas ja pyöreä, kypsän hedelmän ja hunajan vivahteilla. Hieman hapokkuutta antaa raikkautta ja tasapainoa suussa, tehden siitä pitkän ja kypsän, mutta silti raikkaan ja hyvin tasapainoisen.
Portfolio (10)
Espanja, ALBACETE
Viinitilat, joilla on Manchuela-alkuperämerkintä. Viinirypälemehun ja tiivisteiden tuottajat.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play