Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. on yli 58 vuoden kokemuksella varustettu yritys, joka toimii tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten porsaanlihojen kaupallistamis- ja jakelusektorilla. Perustamisestaan vuodesta 1952 lähtien se on pitänyt yllä jatkuvaa sitoutumista innovaatioon ja laatuun, mukautuen markkinoiden ja asiakkaidensa tarpeisiin. Kehityksemme on mahdollistanut tilojemme ja mene...
Portfolio (15)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Malaga
...Mini quicheista pieniksi purtaviksi suurempiin jaettaviksi, Preco Food valmistaa ne rapeasta voipohjasta, täytettyinä luonnollisilla ja tuoreilla, aina ja vain ensiluokkaisilla raaka-aineilla. Caprese (tuore tomaatti, basilika ja Edam-juusto) Juusto, sipuli ja pekoni Tuore pinaatti ja vuohenjuusto Kinkku ja juusto Juusto ja sipuli KATEGORIA: Quiches...
Portfolio (29)
Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: sianliha ja pekoni, suola, mausteet, dekstroosi, tärkkelys, sokeri, antioksidantit (E331, E301) ja säilöntäaine E250. Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää jälkiä maidosta ja soijaproteiinista.
Portfolio (28)
Espanja, Majadahonda
...Ekstruoitu viljaseos, joka on valmistettu kvinoasta ja riisistä juuston ja oreganon maulla. Lisää makuja saatavilla samassa muodossa: Quinoa Yacon, Quinoa Kaakao, Quinoa Sipuli, Quinoa Purppura Maissi, Quinoa Luonnollinen ja Quinoa Savustettu Pekoni.
Portfolio (8)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Käsityönä valmistetut tuotteet, kuten: El Botillo del Bierzo, mausteiset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu lacon, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu lacon (gourmet-tuote) ja muita... Meiltä löytyy myös tuoretta sianlihaa, kuten: pihvit, sisäfileet, kylki, pekoni, lacon, tuore kinkku, tuore potka, sekä suolatuotteet ja tuoreet tuotteet, kuten: korva, häntä, selkä, sian pää, kuono, sian jalka.
Portfolio (4)
Espanja, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"sian teurastus, joka tapahtuu Aragonian pohjoisosassa.","FORMA":"hevoskenkämuotoinen.","PREPARAZIONE":"leikattu ohuiksi, hieman pyöristetyiksi viipaleiksi.","DA CONSERVARSI":"viileässä ja kuivassa paikassa.","PRESENTAZIONE":"koko 28/30; luonnolliseen suoleen pakattu.","INGREDIENTI":"sian vähärasvaiset osat ja pekoni.","DA ACCOMPAGNARE":"paahdetun leivän kanssa, joka on maustettu...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) sijaitsee Guijuelossa (Salamanca) ja keskittyy lähes yksinomaan iberian sian teollistamiseen. Sen tavoitteena oli rakentaa teurastamo, jossa on paloittelu- ja rasvakeittosektio, joka tarjoaisi teurastuksen ja paloittelun sikoja varten, joita sen teollisuus tarvitsi, sekä muuttaa pekonia rasvaksi sulatusprosessin avulla, aloittaen toimintansa vuonna 1982. Nykyään ...
Portfolio (8)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Higuera La Real-Badajoz
... laadun että teknologian osalta, mikä mahdollistaa meille sopeutua jokaisen asiakkaamme tarpeisiin. Tuotteet: sianrasva, chicharrones, lihajauho, iberialainen kylki, iberialainen pekoni, iberialainen pancetta jne.
Espanja, Tudela (navarra)
Leframa on perheyritys, joka on kasvanut vähitellen kahden selkeän periaatteen ansiosta: kova työ ja maksimaalinen laatu tarjotakseen asiakkaillemme parasta tuotetta. Nautimme työstämmämme ja yritämme välittää sen kaikissa tuotteissamme. Tuotteemme: TUORET KOLBASSA, CHISTORRA, KUIVA JA TUORE CHORIZO, LONGANIZA, KYPSYTETTY PANCETA, PEKONI, MARINOITU LOMO, VALKOINEN CHORIZO, CULARES. Kaikki tuotteemme on valmistettu luonnollisista suolistosta. Meillä on Navarra Artisan -sertifikaatti ja Reino Gourmet -sertifikaatti, ja nyt meillä on myös valikoima luomutuotteita.
Espanja, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. on espanjalainen lihatuotteiden valmistaja vuodesta 1976. Päätuotteemme ovat: Pekoni, Makkarat, Kypsä kinkku, Chorizo Rosario, Paté. Olemme erikoistuneet HORECA-sektoriin (Hotelli, Ravintola ja Catering). Toimimme Ripolletissa (7 km Barcelonasta) 3.000 m² tehtaassa, jossa on huipputeknologian teollisuuslaitteet ja tuotantomenetelmät. Yrityksemme on alan johtaja päätuotelinjallaan...
Espanja, Pobladura de Pelayo García
... makkaranvalmistajan ohjauksessa. Takuu, maku ja sopeutuminen nykyaikaisiin järjestelmiin tiloissamme varmistavat Ferjun makkaroiden ja suolatuotteiden erittäin korkean laadun. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman gluteenia, säilöntäaineita tai väriaineita. Joitakin tuotteitamme ovat: Cecina de León IGP, kotitekoinen extra chorizo (sarta, cular ja vela), kotitekoinen extra salchichón (sarta ja cular), serranokinkku, täytetty lapa, luonnollinen pekoni (savustettu ja maustettu), kypsytetty kieli (sian ja naudan), maustettu kylki, savustettu lapa.
Espanja, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Sijaitsee La Vall de Bianya -laaksossa, La Canyan kylässä, voit löytää korkealaatuisen Ramòn Ventulàn kinkkujen tehtaan. Tuotteet: kinkut. Luulliset kinkut. Luuttomat kinkut. Viipaloitu kinkku. Fuet. Chorizot. Pekoni. Paksu pekoni. 1900-luvun puolivälissä, pienessä La Cañan kylässä, Ventulan perhe aloitti makkaran valmistuksen. Aluksi makkara oli tarkoitettu omaan käyttöön tai jaettavaksi...
Embutidos Bernalin toiminta keskittyy kahteen osa-alueeseen. Toisaalta meillä on leikkuusali, jossa käytetään tuoretta sian-, lampaan- ja häränlihaa. Ternasco ja härän sisäfilee ovat meidän merkittävimmät tuotteemme. Toisaalta meillä on makkaratehdas. Tässä erikoisuutemme ovat saksalaistyyliset makkarat (keitetyt ja savustetut) sekä potka. Lisäksi meillä on muita tuotteita, kuten pekoni (ilman...
Espanja, Lugo
... (galicialainen lacón, pekoni, suolen...), jauheliha, kylmävarasto, sisäelimet ja sivutuotteet. Tuotteet valmistetaan käyttäen paikallista raaka-ainetta ja perinteisiä valmistusmenetelmiä, jotka mahdollistavat ensiluokkaisen laadun tarjoamisen; esimerkkinä tästä on kaupallistaminen alkuperämerkinnän "galicialainen lacón" suojeluksessa. Toimintamenettelyt on sertifioitu ISO 14001 (YMPÄRISTÖJOHTAMISJÄRJESTELMÄ) ja ISO 22000 (ELINTARVIKKEIDEN TURVALLISUUS) -standardien mukaisesti.
...LIHATUOTTEET MEILTÄ LÖYTYY LAJA LIIHATUOTTEITA: TYYPIT: •Yorkin kinkku •Frankfurt-makkarat •Sienipateet •Sobrasada ja muita •Voimme myös tarjota cocktail-valikoiman, kuten pekoniin käärittyjä taateleita, mini York- ja juustorullia, mini chistorritas, mini pekoni/juusto rullia ja monia muita. ERITYISVIITTEET TEOLLISUUDELLE: •Baguette-tyyppiset muodot •Täytteet annostelua varten •York-kuutioita...
Espanja, Vilalba
Yritys sijaitsee Espanjan luoteisosassa ja valmistaa artesaanihampurilaisia ja makkaroita galicialaista perinnettä noudattaen. Filosofiamme on tarjota korkealaatuista tuotetta, joka herättää muistoja menneistä mauista, perinteisestä teurastuksesta, jolla on syvät juuret Galiciassa. Tähtituotteemme ovat: - Gran Reserva -kinkku +17 kuukautta - Galicialainen lapa - Savustettu galicialainen chorizo - Botelo - Androlla - Pekoni - Rasva - Tuotteet galicialaisen keiton valmistamiseen.
Espanja, Chantada
... ammattilaisille. - Toimitukset koko Eurooppaan - 100 % Galiciassa valmistettuja tuotteita - Valikoima ekologisia tuotteita alkuperätakuulla. - Toimitukset koko Euroopan unioniin (pakettitoimitukset, lavat tai täysperävaunu) - Sopeudumme jokaiseen erityistapaukseen ********************************** Erikoisalaamme kuuluvat: - Perinteinen galicialainen chorizo - Perinteinen salami - Kypsytetty lapa - Pekoni...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play