Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Tammi-ruokittu iberialainen chorizo on tuote, joka on perinteisesti valmistettu parhaista mausteista ja valituista lihoista. Sen ainesosat ja kontrolloitu kypsytys tekevät tästä tuotteesta poikkeuksellisen herkullisen.
Portfolio (14)
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. on yli 58 vuoden kokemuksella varustettu yritys, joka toimii tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten porsaanlihojen kaupallistamis- ja jakelusektorilla. Perustamisestaan vuodesta 1952 lähtien se on pitänyt yllä jatkuvaa sitoutumista innovaatioon ja laatuun, mukautuen markkinoiden ja asiakkaidensa tarpeisiin. Kehityksemme on mahdollistanut tilojemme ja mene...
Portfolio (16)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberialaisista sioistamme valituista lihoista valmistettu Tammi-ruokittu Iberialainen "Luonnollinen" Chorizo esittelee intensiivisen punaruskean värin, pehmeän tuntuman ja keskitason kovuuden, jossa voimakkaasti erottuu valmistuksessa käytetty paprika. Iberialaisesta presasta saatu intensiivinen ja tunkeutuva maku tekee Chorizostamme voittajan vaativimmillekin makuhermoille. SKU:N / A Toimituspaino:N / A...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu 3-4 kuukautta tammenterhoilla, ruohoilla ja oljilla. Se valmistetaan käsityönä D.O. Pimentón de la Verasta (Cáceres), ja se on myös maustettu luonnollisilla mausteilla ilman säilöntäaineita, suolaa, valkosipulia ja oreganoa. Sen erinomainen tuoksu ja aromi ovat huomattavia. Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola...
Portfolio (43)
Espanja, Murcia
Espanja, Aracena
...Sian takapalanen, viljalla ja heinällä ruokittu. Tuntemus, ne muovautuvat huolellisesti valituista kinkkuista ja olkapäistä, jotka ovat peräisin perinteisesti kasvatetuista sioista. Niiden ruokinta on tapahtunut luonnollisesti, mikä heijastuu jokaisen palasen laatuun.
Portfolio (3)
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta. Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
Portfolio (9)
Espanja, Guijuelo
...Alta Gastronomía Tammi-ruokittu 75% Iberian Kinkku Makeus, intensiivinen maku, viehättävä aromi, tuore ja pitkäkestoinen, nämä ovat kaikki sävyt ja vivahteet, joita Alta Gastronomía Tammi-ruokittu Kinkku tarjoaa kielelle. Sen rasvakerrostumat saavat jokaisen viipaleen sulamaan suussa, jolloin sen muisto säilyy, tuoden mieleen yli neljänkymmenen kuukauden luonnollisen kellarikypsytyksen...
Portfolio (10)
Espanja, Alcobendas
...Tämä tuote saadaan 50 % iberialaisesta rodusta olevasta siasta, joka on kasvatettu laajamittaisissa tai intensiivisissä ulkokasvatuksissa ja ruokittu pääasiassa rehuilla. Tällainen laajamittainen tai intensiivinen kasvatus ja ruokinta parantaa sian rasvan infiltratiota, mikä tekee siitä erityisen ja ainutlaatuisen tuotteen espanjalaisessa karjataloudessa ja gastronomiassa. Vähintään 24 kuukauden...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
...Seuraava Kinkut, jotka tulevat 50 % iberialaisten risteytyneiden sikojen lihasta, kasvatettu vapaasti dehesas-alueilla ja ruokittu viimeisessä lihottamisvaiheessaan luonnollisilla niityillä, aromaattisilla yrteillä ja tammenterhoilla.
Espanja, Cuarte De Huerva
... asiantuntijoita, mutta myös serranoa, joka on yksi täydellisimmistä ja terveellisimmistä elintarvikkeista, todellinen espanjalainen herkku vuosituhansien perinteellä, joka on vasta äskettäin tunnustettu, Espanjan rajojen ulkopuolella, kansainvälisen gastronomian luksustuotteeksi. Mestari viipalijamme valitsevat vain parhaalla alkuperäisnimellä merkittyjä tuotteita, parhaiten kasvatettuja eläimiä, jotka on ruokittu ja kasvatettu erinomaisen laadunvalvontamenetelmän mukaan. Tarjota asiakkaillemme vain parhaat tuotteet parhaaseen hintaan on meidän missiomme!
Portfolio (10)
Espanja, Navarra
SPAIN SQUARE:ssa keskitymme vasikoiden, lampaan ja karjan kasvatukseen, lihottamiseen ja teurastukseen. Tuotteemme ovat halal. Lammas- ja vasikkateurastamomme on saanut halal-sertifikaatin, ja tuotteemme ovat ensiluokkaisia, sillä ne on ruokittu luonnollisella ruoalla ilman mitään eläinrasvoja. On tärkeää mainita, että myös vieämme elävää karjaa, sekä lampaita että vasikoita. Tällä hetkellä...
Espanja, Fuente De Cantos
... risteytetty. Ruoan mukaan: Bellota-kinkku: Peräisin vapaana kasvatetusta iberikkosikasta, joka on viime kuukausina ruokittu luonnollisilla niityillä ja bellotalla. Cebo de Campo -kinkku: Peräisin iberikkosikasta, joka on kasvatettu...
Espanja, Barcelona
Tukkuyritys, joka tarjoaa eksklusiivisia gourmet-tuotteita. Erikoistunut Jamón Ibérico de Bellota -tuotteeseen (pähkinöillä ruokittu iberialainen kinkku) ja Anchoas de Cantábrico -tuotteeseen (cantabrica-anjovis). Tuotteet suoraan alkuperästä määränpäähäsi. Laadunvarmistetut tuotteet.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play