Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
Max Zander on alusta alkaen erottunut tuotteidensa laadulla, jotka on valmistettu käsityönä alkuperäisen saksalaisen tyylin mukaan. Vuodesta 1968 olemme jatkaneet työtä saman laadun ylläpitämiseksi, joka on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen. Max Zanderissa tuotteemme käyvät läpi tiukan laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän, raaka-aineiden ja ensiluokkaisten ainesosien valinna...
Portfolio (28)
Espanja, Salteras
T S M F O O D S - Espanja - Perustettu marraskuussa 2010 Sevillassa maatalous- ja eläintuottajien ryhmäksi eurooppalaisille markkinoille. Meillä on tähän tarkoitukseen tilat Salterassa, Sevillassa ja Pariisissa, lähellä Rungisin markkinoita. Kaikilla tuotteillamme on tarvittavat laatu- ja jäljitettävyystodistukset, ja ne täyttävät tiukimmat eurooppalaiset merkintästandardit, jotka ovat välttämättö...
Espanja, Fresno De La Vega (león)
Espanja, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. on espanjalainen lihatuotteiden valmistaja vuodesta 1976. Päätuotteemme ovat: Pekoni, Makkarat, Kypsä kinkku, Chorizo Rosario, Paté. Olemme erikoistuneet HORECA-sektoriin (Hotelli, Ravintola ja Catering). Toimimme Ripolletissa (7 km Barcelonasta) 3.000 m² tehtaassa, jossa on huipputeknologian teollisuuslaitteet ja tuotantomenetelmät. Yrityksemme on alan johtaja päätuotelinjallaan...
Embutidos Bernalin toiminta keskittyy kahteen osa-alueeseen. Toisaalta meillä on leikkuusali, jossa käytetään tuoretta sian-, lampaan- ja häränlihaa. Ternasco ja härän sisäfilee ovat meidän merkittävimmät tuotteemme. Toisaalta meillä on makkaratehdas. Tässä erikoisuutemme ovat saksalaistyyliset makkarat (keitetyt ja savustetut) sekä potka. Lisäksi meillä on muita tuotteita, kuten pekoni (ilman...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play