Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: sianliha ja pekoni, suola, mausteet, dekstroosi, tärkkelys, sokeri, antioksidantit (E331, E301) ja säilöntäaine E250. Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää jälkiä maidosta ja soijaproteiinista.
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet, luonnolliseen suolistoon pakattuna. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen, kypsyttäminen, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberian sian liha, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), suola, valkosipuli, oreganot ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
Portfolio (43)
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustetti...
Portfolio (178)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...½ Chorizo Ibérico de Bellota (noin 0,5 kg) Sekoitus jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sian suoleen (halkaisija 60/65 ja pituus 35–55 cm), joka on käynyt läpi kypsymis- ja kuivatusprosessin.
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Käsityönä valmistetut tuotteet, kuten: El Botillo del Bierzo, mausteiset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu lacon, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu lacon (gourmet-tuote) ja muita... Meiltä löytyy myös tuoretta sianlihaa, kuten: pihvit, sisäfileet, kylki, pekoni, lacon, tuore kinkku, tuore potka, sekä suolatuotteet ja tuoreet tuotteet, kuten: korva, häntä, selkä, sian pää, kuono, sian jalka.
Portfolio (4)
Espanja, La Muela
...Lisäksi jaamme extra-neitsytoliiviöljyä, joka on peräisin vuosisatoja vanhoista oliivipuista ja arbequina-lajikkeesta. Vuosien myötä kasvamme, laajennamme tilojamme, modernisoimme ja innovoimme tuotantoprosesseja ja koneita, tavoitteenamme on tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja parantaa tuotteidemme laatua. Olemme erikoistuneet kypsytettyihin kinkkuihin ja valkoisen sian lihatuotteisiin...
Espanja, Pobladura de Pelayo García
... makkaranvalmistajan ohjauksessa. Takuu, maku ja sopeutuminen nykyaikaisiin järjestelmiin tiloissamme varmistavat Ferjun makkaroiden ja suolatuotteiden erittäin korkean laadun. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman gluteenia, säilöntäaineita tai väriaineita. Joitakin tuotteitamme ovat: Cecina de León IGP, kotitekoinen extra chorizo (sarta, cular ja vela), kotitekoinen extra salchichón (sarta ja cular), serranokinkku, täytetty lapa, luonnollinen pekoni (savustettu ja maustettu), kypsytetty kieli (sian ja naudan), maustettu kylki, savustettu lapa.
Espanja, Guijuelo
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen...
Portfolio (10)
Espanja, Arévalo-Ávila
Olemme perheyritys, joka on saavuttanut harmonisen tasapainon esi-isiemme kokemuksen ja moderneimpien teknologioiden välillä, mikä on johtanut suuresta suvusta peräisin olevaan tuotteeseen, joka ylentää työtämme ja haastaa meidät parantamaan itseämme päivittäin. Perinteiset tuotteet, jotka rikastuttavat makuaistia, ikiaikaiset tuotteet, kinkut, lihakset, chorizot, jotka on valmistettu äärimmäisell...
... kuorta, ilman kalvoa ja ilman injektointia), chorizo ja tuore longaniza, chistorra, butifarra ja hampurilaiset (erityisesti häränlihahampurilainen). Hermanos Bernal Hernández, S.L.:n myötä alkoi Bernalien kolmas sukupolvi (vuodesta 1898), unohtamatta perinteitä. Vuonna 2004 perustimme Cárnicas Palber SL:n yhteistyössä José Antonio Palacios Ezquerran kanssa, joka keskittyy leikkuuseen ja tuoreiden...
Espanja, Baños Del Rio Tobia
... on hyvä seura ja yksinkertainen viipale hyvää makkaraa. Valitse hetki. Tuskin meidän tarvitsee olla asiantuntevia maistajia. Mutta jollain tavalla, olitpa mistä tahansa, hyvä chorizo, kinkku, lapa tai juusto tuoksuu, kun sen valmistus ja laatu ovat erinomaisia. Olemme perinteinen kotitekoisten makkaroiden valmistusyritys. Meillä on verkkokauppa, josta löydät kaikki tuotteemme.
Espanja, Chantada
... - Suolatut sianlihaproduktit - Galicialainen naudanliha - Galicialainen lacon - Valkoisen sian tai Durocin serranokinkku - Ekologiset merilevät - Ekologiset kasvissäilykkeet - Meren säilykkeet - Galicialaiset juustot - Ekologiset hillot ja hunajat - Öljyt ja kastikkeet lihoille - UHT-maito - Kahvi - Suklaa - Viinit ja liköörit ja paljon muuta!
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play