Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
Max Zander on alusta alkaen erottunut tuotteidensa laadulla, jotka on valmistettu käsityönä alkuperäisen saksalaisen tyylin mukaan. Vuodesta 1968 olemme jatkaneet työtä saman laadun ylläpitämiseksi, joka on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen. Max Zanderissa tuotteemme käyvät läpi tiukan laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän, raaka-aineiden ja ensiluokkaisten ainesosien valinna...
Portfolio (28)
Espanja, Navarra
SPAIN SQUARE:ssa keskitymme vasikoiden, lampaan ja karjan kasvatukseen, lihottamiseen ja teurastukseen. Tuotteemme ovat halal. Lammas- ja vasikkateurastamomme on saanut halal-sertifikaatin, ja tuotteemme ovat ensiluokkaisia, sillä ne on ruokittu luonnollisella ruoalla ilman mitään eläinrasvoja. On tärkeää mainita, että myös vieämme elävää karjaa, sekä lampaita että vasikoita. Tällä hetkellä vieä...
Espanja, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"sian teurastus, joka tapahtuu Aragonian pohjoisosassa.","FORMA":"hevoskenkämuotoinen.","PREPARAZIONE":"leikattu ohuiksi, hieman pyöristetyiksi viipaleiksi.","DA CONSERVARSI":"viileässä ja kuivassa paikassa.","PRESENTAZIONE":"koko 28/30; luonnolliseen suoleen pakattu.","INGREDIENTI":"sian vähärasvaiset osat ja pekoni.","DA ACCOMPAGNARE":"paahdetun leivän kanssa, joka on maustettu...
Portfolio (10)
Espanja, Lorqui(murcia)
BAÑO GESTIÓN Y MAQUINARIA S.L. ja LORDPACKING FOOD PACKAGING S.L. Yrityksellämme on 50 vuoden kokemus elintarviketeollisuudesta, vaikka käytetyn koneen alalla aloitimme vuonna 1996. Teollisuus perustettiin vuonna 1996 tavoitteena vastata Espanjan talouden hidastumisesta johtuneisiin tarpeisiin, mikä johti suuren määrän teollisuuden sulkemiseen. Suuntasimme ostamaan ja kunnostamaan kaikenlaista eli...
Portfolio (2)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) sijaitsee Guijuelossa (Salamanca) ja keskittyy lähes yksinomaan iberian sian teollistamiseen. Sen tavoitteena oli rakentaa teurastamo, jossa on paloittelu- ja rasvakeittosektio, joka tarjoaisi teurastuksen ja paloittelun sikoja varten, joita sen teollisuus tarvitsi, sekä muuttaa pekonia rasvaksi sulatusprosessin avulla, aloittaen toimintansa vuonna 1982. Nykyään ...
Espanja, Betanzos
Härän teurastus ja markkinointi: rasvaiset ja siniset lehmät, pistoolit, etuosat, lannerot, pallot ja sisäelimet.
Espanja, Monzón
Lampaan/aidan teurastamo, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta, markkinoimme lihaamme Huescassa, Zaragozassa ja Lleidassa. Huolehdimme koko jäljitettävyysprosessista.
Espanja, Lugo
TEURASTUS JA LEIKKAUS NAUDAN, VASIKAN JA HÄRSKAN LIHA...
Espanja, Benicarló
Ros jakaa parhaat lihat, jotka on valittu suoraan tunnetuimmista tukkuliikkeistä, hotelleille, ravintoloille, catering-yrityksille, lihaliikkeille ja kouluille. Se valmistaa käsintehtyjä makkaroita, jotka tunnetaan hyvin maustaan. Ja nykyaikaisessa ja käytännöllisessä Cash&Carry:ssa se tuo kaikki perustuotteensa lähelle pienkuluttajaa, kunnioittaen ROS-brändin laatua ja tukkuhintoja.
Valmistajat. Jäähdytetty, viipaloitu pakastettu sian-, naudan- ja kananliha. Ostamme tuoreita ruhon osia pilkottavaksi ja ultra-pakastettavaksi, joista saamme tuoretta ultra-pakastettua lihaa. Meillä on yli 100 erilaista viipalointiviitettä kokonaisina ja viipaloituina, myymme 2, 4 ja 8 kilon laatikoissa, ja meillä on pienempiä erikoismuotoja yrityksille, jotka suuntautuvat loppukäyttäjille, kuten...
Espanja, Peñacastillo-Cantabria
Sikojen päivittäinen teurastus meidän tiloissamme. Tuotamme kaikki sianlihan osat, sekä jäähdytettynä että pakastettuna. Makkaratehtaille, kinkkujen kuivaamoille jne... Jakelumme tapahtuu kansallisesti ja kansainvälisesti omilla ajoneuvoillamme sekä hyväksytyillä kylmäkuljetusyrityksillä.
Espanja, Madrid
Bellota Ibérica on Grupo Mendozan Iberian-tuotteiden yksinoikeudellinen jakelija, joka on erikoistunut iberian sian kasvatukseen sekä kinkkujen, palettien ja lihan valmistukseen. Heillä on useita tiloja eri paikoissa Huelvan vuoristossa (ANDALUSIA), ja kaikki heidän tuotteensa ovat omasta karjasta ja laiduntavat heidän tiloillaan. Kasvatus-, teurastus-, muotoilu-, suolaus-, kuivaus- ja kypsytysprosessi tapahtuu perinteisellä tavalla, kuten tällä alueella on ollut tapana muinaisista ajoista lähtien, perinteisissä ja yksinomaisissa teurastamoissa, kuivaamoissa ja lihatuotantotehtaissa.
Lihatuotteiden välikäsi...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play