Espanja, Orkoien-Navarra
...Ainesosat VEHNÄjauho*, VEHNÄsiirappi*, valkoinen suklaakuorrutus* (ruokosokeri*, kaakaovoi*, jauhettu täysmaito*), ei-hydrogenoidut kasviöljyt ja -rasvat* (auringonkukka*, kaakao*), KANANMUNAT*, rasvattomaksi jauhettu kaakaojauhe*, aromi (luonnollinen vaniljaekstrakti) ja kohottava aine (ammoniumbikarbonaatti). Vehnäviite: Agcaccb-p2 Vehnä Ean: 8413115002500 Vehnä energiarvo: 2118 Kj / 505 Kcal Vehnä rasva: 25,3 G, josta tyydyttyneitä 10,5 G Vehnä hiilihydraatit: 62,7 G, josta sokereita 22,6 G Vehnä proteiini: 6,6 G Vehnä suola: 0,08 G Vehnä pakkaukset: 12 pakkausta, jokainen 250 G...
Portfolio (37)
Espanja, Viana-Navarra
...Valkoinen Foca valmistetaan ainoastaan valkoisena. Se on valmistettu PVC:stä ja nitriilikumista, ja sillä on erinomainen kestävyys rasva-aineita sekä kemikaaleja, kuten verta ja kaseiinia, kohtaan, joita tavallisesti esiintyy teurastamoissa, paloissa ja muissa elintarvikealan yrityksissä. Lisäksi sillä on fantastinen kestävyys valkaisuainetta, pesuaineita, desinfiointiaineita, ammoniakkia ja...
Portfolio (6)
Espanja, Monroyo (teruel)
Espanja, Madrid
...Ravintoarvot (per 100 g) Energia: 374 Kcal Hiilihydraatit: 68,9 g Proteiinit: 13,1 g Kokonaisrasva: 5,8 g Tyydyttynyt rasva: 0,59 g Yksinkertaisesti tyydyttymätön rasva: 1,54 g Monityydyttymätön rasva: 2,35 g Ravintokuitu: 5,9 g...
Portfolio (10)
Espanja, Almería
... kautta ja on täysin saatavilla kasville. Kaliumin täydellinen saatavuus kasville on taattu lehtien ja juurten kautta, kiitos kelaattiaineen käytön.\n\nKorkean kaliumpitoisuuden vuoksi, kun sitä käytetään tietyissä vaiheissa (hedelmöitys ja kypsyminen), se aiheuttaa merkittäviä muutoksia, kuten hedelmän koon kasvua, kypsymisprosessien nopeutumista, värin parantumista, rasva-aineiden komponentteja, sokeripitoisuuden jne. Se edistää kasvin vahvistumista olosuhteissa, joissa on puutetta, ilmastohaasteita ja sairauksia."}...
Portfolio (10)
Espanja, Alcobendas
...Ennen kaikkea korkealaatuista valkoista sianlihaa, joka on peräisin maissilla ja viljalla ruokituista sioista, mikä antaa kinkulle vanhan ajan makua. Rotu on rikastettu duroc-ristetyllä, jotta saadaan tuotteita, joissa on korkea rasva-infiltraatio ja mehukkuus. Yli 24 kuukauden kypsytetty tuote. Tuote on valmistettu ETG:n määrittelemän työmenetelmän mukaisesti.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play