... tarjoilulämpötila on 6ºC – 8ºC.
Rypälelajikkeet: Chardonnay ja Garnacha
Makuarvio: Houkutteleva sininen väri, kirkas ja kiiltävä. Intensiiviset aromit Välimeren hedelmistä. Hedelmällinen tunne, runsaasti hienoja, raikkaita ja kuplivia kuplia.
Tuotanto: Liotus 4 tuntia aromien täydelliseksi vangitsemiseksi. Kevyt puristus. Fermentointi 12ºC:ssa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Myöhemmin kaikki viinit, joista se koostuu, maistetaan ja sekoitetaan homogenisoimiseksi. Toinen fermentointi tapahtuu isobaarisessa säiliössä kuplien vangitsemiseksi, ja lopuksi se pullotetaan.
...Lajike: Tempranillo 100%
Istutusaika: 1982
Juuri: Richter 110 ja Chasela 41
Korkeus: 537 metriä
Alkoholi: 14,5º
Pinta-ala: 3,6 ha
Koulutus: Pensaspöytä
Istutusväli: 2,35 x 1,20 m
Pullotus: Tammikuu 2021
Tuotanto: 987 pulloa. 5.500 kg/ha (Tempranillon sallittu sato on 6.500 kg/ha)
2018
SADONKORJUU
Käsin poimittu 12 kg laatikoissa.
VIININ VALMISTUS
Käsin riivitty ja käynyt 1.500 l ruostumattomassa...
... mukaisesti, osana Agenda 2030 -kestävän kehityksen ohjelmaa, alkoholin väärinkäytön ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi, Anchurón suosittelee vastuullista viinin kulutusta terveen elämän takaamiseksi. Anchurón on virallinen toimittaja joillekin Yhdistyneiden kansakuntien elimille.
Cabernet sauvignon:
Vintage: 2004
Variety: 100% Cabernet Sauvignon
Elaboration: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö 28-30º.
Punaviini, joka on tuotettu Cabernet Sauvignon -rypäleistämme Pueblas-paikassa. Viinitarhat ovat yli 20 vuotta vanhoja. Tämän viinintuotanto riippuu vuodesta, mutta se voisi olla noin 9.000 pulloa.
Visuaalisesti löydämme intohimoisen mustakirsikanpunaisen värin...