Espanja, Almeria
... tarjoilulämpötila on 6ºC – 8ºC. Rypälelajikkeet: Chardonnay ja Garnacha Makuarvio: Houkutteleva sininen väri, kirkas ja kiiltävä. Intensiiviset aromit Välimeren hedelmistä. Hedelmällinen tunne, runsaasti hienoja, raikkaita ja kuplivia kuplia. Tuotanto: Liotus 4 tuntia aromien täydelliseksi vangitsemiseksi. Kevyt puristus. Fermentointi 12ºC:ssa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Myöhemmin kaikki viinit, joista se koostuu, maistetaan ja sekoitetaan homogenisoimiseksi. Toinen fermentointi tapahtuu isobaarisessa säiliössä kuplien vangitsemiseksi, ja lopuksi se pullotetaan.
Portfolio (2)
Espanja, Murcia
...Lajike: Tempranillo 100% Istutusaika: 1982 Juuri: Richter 110 ja Chasela 41 Korkeus: 537 metriä Alkoholi: 14,5º Pinta-ala: 3,6 ha Koulutus: Pensaspöytä Istutusväli: 2,35 x 1,20 m Pullotus: Tammikuu 2021 Tuotanto: 987 pulloa. 5.500 kg/ha (Tempranillon sallittu sato on 6.500 kg/ha) 2018 SADONKORJUU Käsin poimittu 12 kg laatikoissa. VIININ VALMISTUS Käsin riivitty ja käynyt 1.500 l ruostumattomassa...
Portfolio (178)
Espanja, Granada
... mukaisesti, osana Agenda 2030 -kestävän kehityksen ohjelmaa, alkoholin väärinkäytön ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi, Anchurón suosittelee vastuullista viinin kulutusta terveen elämän takaamiseksi. Anchurón on virallinen toimittaja joillekin Yhdistyneiden kansakuntien elimille.
Portfolio (5)
Espanja, Tomelloso
Cabernet sauvignon: Vintage: 2004 Variety: 100% Cabernet Sauvignon Elaboration: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö 28-30º. Punaviini, joka on tuotettu Cabernet Sauvignon -rypäleistämme Pueblas-paikassa. Viinitarhat ovat yli 20 vuotta vanhoja. Tämän viinin tuotanto riippuu vuodesta, mutta se voisi olla noin 9.000 pulloa. Visuaalisesti löydämme intohimoisen mustakirsikanpunaisen värin...
Suositut maat tälle hakutermille