Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI on käsityöyritys, joka sijaitsee Piemonte alueella, ja se on erikoistunut vuodesta 1997 päivittäiseen tuorepastan, raviolien, lasagnen ja korkealaatuisten gourmet-annosten valmistukseen elintarvikealan ammattilaisille (HORECA) sekä vähittäismyyntiin, niin itsenäisille kuin organisoiduillekin. Jokainen tuotteemme on tulosta jatkuvasta huomiosta raaka-aineiden tutkimiseen ja valintaan,...
Portfolio (57)
Vuodesta 2006, Sempre Ghiotti on menestyksekkäästi toiminut catering- ja ravintola-alalla tarjoten parhaita reseptejä sicilialaisesta keittiöstä valmiina annoksina, jotka ovat käteviä päivittäiseen käyttöön ja herkullisia kuin juuri valmistettuja. Valmistuksemme, jotka on tehty korkealaatuisista raaka-aineista, mahdollistavat Välimeren aitouden tarjoamisen muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Ki...
Portfolio (45)
Ranska, Melle
Melle et une Pâte on pastanvalmistaja, joka sijaitsee Melle lähellä Marais Poitevinia (79). Tuotamme erinomaisia kuivia ja tuoreita pastoja paikallisista raaka-aineista. Pastamme ovat ainutlaatuisia ja tarjoamme teille alkuperäisiä makuja: karhunlaukka, merilevä, nokkonen, sahrami, enkeliputki, herkkutatti, spirulina, hamppu, piparminttu ja Espelette-paprika. Olemme ylpeitä voidessamme taata tuo...
Portfolio (31)
Italia, Cagliari
Me olemme yritys, joka vie pääasiassa sardiiniruokia ulkomaille. Meillä on laaja valikoima tuotteita tukkukauppiaille, herkkuputiikeille, ravintoloille ja pizzerioille jne. Tuotteemme ovat: kuiva pasta, kuten gnocchetti, spaghetti ja tuore pasta, kuten raviolit ja culurgiones, seadas, sahrami, oliiviöljy ja oliivipasta, juustot ja juustokreemituotteet, viinit, olut eri kokoisina myös tynnyreissä, makeiset, liköörit, bottarga, tryffelikreemituotteet ja tryffelijuustot, sekä lihatuotteet, kuten kuiva ja tuore makkara.
Paikka, jota perhe Zambon on hallinnoinut neljäkymmentä vuotta, tarjoaa 50 asiakaspaikkaa kolmessa salissa, sekä sata muuta tilavaa puutarhassa Campo Santo Stefanossa. Kokin tarjoama ruoka on tyypillistä perinteistä venetsialaista ruokaa. Katsaus menuun: sekoitus mereneläviä ja italialaisia alkupaloja, erilaisia risottoja, linguineä merenelävillä, kalagrillauksia; jälkiruokia lusikalla ja kotitekoisia piirakoita. Tyypillisiä ruokia ovat gnocchetti Santo Stefanolla ja uunissa paistettu branzino. Suuri valikoima pizzoja täydentää jo ennestään houkuttelevaa menuuta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play