SARL des 2 Puys on perheyritys, joka sijaitsee Périgordin sydämessä ja on erikoistunut pähkinöiden tuotantoon yli 20 vuoden ajan. Käytämme intohimoa ja asiantuntemusta kasvattaaksemme Franquette BIO, Fernor ja Chandler -lajikkeita. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, kuten kuivia pähkinöitä, pähkinäytimiä, pähkinäöljyä sekä suklaalla päällystettyjä pähkinöitä. Pakkauskoot: 500 g pussi, 1 kg j...
Portfolio (18)
Ranska, Talant
... (tiramisu, profiterole ja mont blanc) sekä joulun keksejä ja muita herkkuja (kanelitähtiä, piparkakkuja...) Kuvitetut ohjeet vaihe vaiheelta, löydät myös Bûches et Gourmandises de Noël -kirjasta perusreseptejä: keksejä, taikinoita, kermoja... Teksti ranskaksi ja englanniksi. Koko 20.5x26.7cm. Viite: BEL42 Varastossa: 9 tuotetta Mitat: 250 sivua Kieli: Ranska ja englanti...
Portfolio (192)
Senegal, Dakar
DELICES DE FEMMES suunnittelee ja tuottaa luonnollisia ja orgaanisia kosmetiikka- ja hyvinvointituotteita. Tuotteemme valmistetaan käsityönä, mikä on kansainvälisesti tunnustettu menetelmä. Käytämme kylmämenetelmää saippuoiden valmistuksessa ja hyödynnämme paikallisia ainesosia, kuten Senegalilaisia öljyjä, afrikkalaisia voita ja eteerisiä öljyjä. Tarjoamme hyvinvointituotteita, jotka ovat inspir...
Portfolio (57)
Ranska, Biguglia
Korsikalaisena syntynyt kokki Jean-Michel Querci haluaa luomustensa kautta jakaa rakkautensa saaren tuotteisiin. Brocciu-juustosta (korsikalainen tuorejuusto) valmistetun hillon keksijänä kokki vie meidät kulinaariselle matkalle juurilleen. "O Mà" -tuotesarja on hyvin monipuolinen ja kattaa makeat herkut (hillot, levitteet, maustetut sokerit, kakut) sekä suolaiset herkut (alkupalaerikoisuudet, kas...
Portfolio (68)
Ranska, Saint-Georges-Sur-Eure
REVES DE GOURMANDISES on työpaja, joka valmistaa kasvipohjaisia tuoksukynttilöitä puusydämillä sekä tuoksuvahoja, joiden tuoksut on kehitetty Grassa. Kynttilämme valmistetaan soijavahasta ja tuoksuvahat rypsiöljystä. Ympäristönsuojelusta huolehtien käytämme vain luonnollisia ja kasvipohjaisia vahoja. Kynttilät valetaan käsin. Käyttämämme vahat ovat biohajoavia eivätkä ne päästä myrkyllisiä aineit...
Portfolio (81)
Yritys LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, perustettu vuonna 2017, sijaitsee Liègessä, Belgiassa. Olemme erikoistuneet käsintehtävän nougatin valmistukseen. Tuotteemme valmistetaan omassa työpajassamme sukupolvien aikana siirtyneen osaamisen avulla, mikä tekee niistä aitoja. Nougattimme valmistetaan perinteitä kunnioittaen huolella valituista laadukkaista raaka-aineista. Sen sekä rapsakka että kerm...
Portfolio (34)
GOURMANDISES MEDIEVALES, käsityöleipomo, joka sijaitsee PROVINSissa Île-de-Francessa, tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä ja ainutlaatuisia keksejä ja kakkuja. Neiti Corinne kutsuu teidät todelliselle aikamatkalle historian halki ja tuo nykyaikaan keskiajan reseptejä. Herkullinen maailma, jossa ruoka ja historia sekoittuvat! Keksemme ja kakut ovat ilman väriaineita, ilman keinotekoisia aromeja,...
Portfolio (13)
Ranska, Saint Georges Sur Loire
Tule tutustumaan Anjoun erikoisuuksiin, sekä makeisiin että suolaisiin. Kokoa omat herkkukorit teestä, makeisista, viineistä, terriineistä, ruoista, hilloista, suklaasta, pippureista, mausteista, kahvista....
Vastaavat tuotteet
Costa Rican Kahvia
Costa Rican Kahvia
Portfolio (1)
Ranska, Sortosville-En-Beaumont
... ilman säilöntäaineita. Muutamia esimerkkejä meidän "sablés"-tuotteistamme: "Langues de Chat", "Galettes Normandes", "Cookies aux Éclats de Caramel", "Cookies aux pépites de Chocolat", "Sablés Diamant enrobés de Chocolat Lait", "Palets Fins aux Amandes", "Palets Normands", "Amandines", "Gourmandises". Meidän "Moelleuses"-reseptimme: "Petits Fours Financiers", "Brownies", "Petits Cakes aux Raisins", "Madeleines". Meidän "Meringuées"-reseptimme: "Doigts de Dames", "Délices de Léa", "Rochers Coco", "Congolos". La Maison du Biscuit herättää henkiin makujasi ja lapsuusmuistojasi.
CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO -yhtiö tarjoaa ammattiasiakkailleen valikoiman hilloja, hunajaa, viinimarjoja ja Sauternes-herkkuja. Hedelmät ja vihannekset tulevat alueen tuottajilta ja ne valitaan optimaalisen kypsyyden vaiheessa, jotta ne voidaan muuttaa hilloksi. Hedelmät ja vihannekset lajitellaan käsin, leikataan veitsellä rakenteen ja maun säilyttämiseksi, ja kypsennys tapahtuu kattilassa kovalla lämmöllä.
Leivonnaiset ja herkut, Stéphane Glacierin koulu, on tarkoitettu sekä harrastajille että ammattilaisille suun töiden parissa. Stéphane Glacier tarjoaa ammattilaisille erikoiskursseja leivonnassa, makeisissa ja suklaassa vuoden aikataulun mukaan. Tarjoamme noin neljäkymmentä kurssia, joita vetävät Stéphane Glacier, hänen kondiittorinsa Jérôme Le Teuff sekä kymmenen lahjakasta ja hyvin tunnettua asi...
Ranska, La Teste De Buch
Ranska, La Queue En Brie
Ranska, Asnières Sur Seine
Ranska, St Gilles Croix De Vie
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play