Ranska, La Chapelle Aubareil
Yli kolmenkymmenen vuoden ajan olemme olleet käsityöläisvalmistajia hanhen- ja ankanmaksalle sekä kastanjoille Dordognessa. Säilykkeemme valmistetaan paikan päällä Perigordin perinteisten reseptien mukaan. Meidän säilyketuotantomme on ihmiskokoista. Hanhen- ja ankanmaksat sekä valmiit ruoat (cassouletit, konfiteet, civetit…) valmistetaan huolellisesti ja niihin kiinnitetään suurta huomiota koko va...
Ranska, St Medard D Eyrans
Perustettu vuonna 1948 Néracissa Lot-et-Garonnen alueella, LOU GASCOUN -yhtiö on rakentanut mainettaan lähes 50 vuoden ajan yhdelle tuotteelle: kuuluisalle keltaiselle purkille sianmaksapateeta, joka perustuu perhereseptiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä perinteisten Lounais-Ranskan reseptien mukaan, ja ne koostuvat huolellisesti valituista tuoreista raaka-aineista, ilman väriaineita ta...
Ranska, Lescar
EURALIS-ryhmä kokoaa 15 000 maanviljelijää ja 5 000 työntekijää yhteisen osuustoiminnallisen sitoumuksen ympärille. Alun perin maissiin keskittynyt EURALIS on monipuolistanut tuotantoaan ja maatalouspalvelujaan sekä kehittänyt elintarvikealan toimintojaan. Nykyään ryhmä on Euroopan johtaja maatalous- ja elintarvikemarkkinoilla, ja se laajenee Ranskassa ja kansainvälisesti. Euralis on aina sopeutu...
Espanja, Cassà De La Selva-Girona
Ankkatuotteiden asiantuntijat. Ankan foie gras. Herkkutuotteet. Makkarat ja kypsennetyt ruoat. Liha, olkapäät ja kypsennetyt leikkeleet. Linnut ja pateet. Ankkaspesialiteetit. Paistettua lihaa.
Espanja, Villamartín De Campos - Palencia
Ranska, Montfort En Chalosse
Perustettu vuonna 1982, FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta kokoaa nykyään 80 tuottajaa. Haluten säilyttää osaamisensa, paikalliset perinteet ja arvostaa tuotteidensa laatua, kasvattajat sitoutuivat jo vuonna 1999 Label Rouge -menettelyyn. Kaikki eläimet kasvatetaan ulkona, ja niitä ruokitaan maissilla yhteisissä tarhoissa. Ne ovat vähintään 104 päivän ikäisiä, kun ne tulevat osuuskunnan jäseniksi.
Ranska, Pamiers
Etelä-Lännen gastronomiset erikoisuudet: Caprices Ariegeois on perheyritys Ariègen alueella, Pyreneiden juurella. Se tarjoaa paikallisia tuotteita, perinteisiä Etelä-Lännen ruokia, kuten perinteistä kokonaisena myytävää ankan foie gras'ta, ankkarasvassa valmistettuja säilykkeitä, kotitekoisia pasteijoita, appelsiinilla maustettua ankaterriinia, confit'ta ja herkullisia lahjapakkauksia.
Belgia, Watermael-Boitsfort
Viinitalo on kellari, josta viinin ystävät voivat löytää muutamia suuria nimiä (Méo-Camuzet, Jayer-Gilles, Charlopin-Parizot, Lécheneaut, Chave, Gramenon, Réméjeanne,...) sekä lukuisia löytöjä ja suosikkeja, mutta myös paikan, jossa edulliset hinnat ovat etusijalla. Viinitalo tarjoaa käsintehtyä foie gras'ta ja sen johdannaisia (terrineja, hillot, valmiita ruokia,…) La Tourin tilalta. Viinitalo jä...
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Turkki, Adana
Ranska, Bourges
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play