{"¿Quiénes somos?":"Kuka me olemme? \nOlemme perheyritys, jolla on yli 40 vuoden historia, ja joka on erikoistunut hedelmien (päärynöiden ja omenoiden) tuotantoon Gironan alueilla. Omista hedelmistämme valmistamme Anela Fruits -hedelmäjälkiruokaa, joka on 100 % luonnollista. Omien sadonkorjuuhedelmien käyttäminen kompottien valmistuksessa antaa meille mahdollisuuden hallita hedelmien jäljitettävyy...
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Savea.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Viinirypäleet kerätään erittäin kypsinä. 24 tunnin matala lämpötila -maseraatio.
APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou.
NOTES DE DEGUSTATION : Vaaleanpunainen väri. Harmooninen tuoksu pienistä punaisista hedelmistä. Herkullinen, pehmeä maku, jossa on runsaasti hedelmiä ja mausteisia pippurisia vivahteita.
ACCORD METS/VIN : Alkoholiton juoma, leikkeleet, pizza, hedelmäjälkiruoat.
TEMPERATURE DE SERVICE : 6-8°C.
Kuuden 75cl pullon laatikko...
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1957. Se on saanut mainetta valmistamalla vanhaa provencelaista reseptiä Grive-terrinistä. Muita ennennäkemättömiä reseptejä sekä Kaakkois-Ranskan erikoisuuksia on tullut nykyiseen tuotevalikoimaan ja auttanut yrityksen kehittämisessä. Kaakkois-Ranskan erikoisuudet muodostavat tuotevalikoimamme: provencelaiset terrinit, vanhan ajan terrinit, lasipurkkeihin pakatut valmisruoat, lisäkastikkeet, hedelmäjälkiruoat.