Espanja, Campllong
{"¿Quiénes somos?":"Kuka me olemme? \nOlemme perheyritys, jolla on yli 40 vuoden historia, ja joka on erikoistunut hedelmien (päärynöiden ja omenoiden) tuotantoon Gironan alueilla. Omista hedelmistämme valmistamme Anela Fruits -hedelmäjälkiruokaa, joka on 100 % luonnollista. Omien sadonkorjuuhedelmien käyttäminen kompottien valmistuksessa antaa meille mahdollisuuden hallita hedelmien jäljitettävyy...
Portfolio (9)
Ranska, Roubia
... greipin aromit. Suuhun Monimutkainen, runsas, pehmeä, sitruunan vivahteet, greipin vivahteet, persikan vivahteet, hienot tanniinit, sulaneet tanniinit, joustava, mineraalinen, rakenteellinen runko, hyvä intensiivisyys, hyvä kesto. Ruoka & viini -yhdistelmät Kylmät alkupalat, Välimerellinen keittiö, Mausteiset ruoat, Sushi, Hedelmäjälkiruoat Väri: Vaaleanpunainen Rypälelajike: Cinsault, Grenache Alkoholi: 12,5% Tilavuus: 75 cl (Pullo)...
Portfolio (28)
Ranska, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Savea. VINIFICATION ET ELEVAGE : Viinirypäleet kerätään erittäin kypsinä. 24 tunnin matala lämpötila -maseraatio. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Vaaleanpunainen väri. Harmooninen tuoksu pienistä punaisista hedelmistä. Herkullinen, pehmeä maku, jossa on runsaasti hedelmiä ja mausteisia pippurisia vivahteita. ACCORD METS/VIN : Alkoholiton juoma, leikkeleet, pizza, hedelmäjälkiruoat. TEMPERATURE DE SERVICE : 6-8°C. Kuuden 75cl pullon laatikko...
Portfolio (12)
Ranska, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1957. Se on saanut mainetta valmistamalla vanhaa provencelaista reseptiä Grive-terrinistä. Muita ennennäkemättömiä reseptejä sekä Kaakkois-Ranskan erikoisuuksia on tullut nykyiseen tuotevalikoimaan ja auttanut yrityksen kehittämisessä. Kaakkois-Ranskan erikoisuudet muodostavat tuotevalikoimamme: provencelaiset terrinit, vanhan ajan terrinit, lasipurkkeihin pakatut valmisruoat, lisäkastikkeet, hedelmäjälkiruoat.