Forneria Venezianan seikkailu alkaa vuonna 2009, kun perustimme laboratoriomme, joka on täysin omistettu gluteenittomalle tuotannolle. Olemme makeisten, välipalojen, keksejen ja suolaisten snackien tuottajia, jotka eivät ole vain gluteenittomia, vaan myös monilta muilta osin erityisiä: allergeenittomia (maito ja sen johdannaiset, munat) ja vegaanisia. Tuotteemme ovat myös GMO-vapaita, eivät sisäll...
Portfolio (10)
Ranska, L'union
...Monet erilaiset valmiit tuotteet liittyvät tähän teknologiaan. Ainesosavalikoimamme kattaa nämä tarpeet. Croissantit, suklaaleivät, pullat, pakastettuna tai ilman nostatusta. Pannukakut, hedelmäpiirakat,…...
Portfolio (12)
Italia, Ponte Di Piave
Pasticceria Dal Santo perustettiin vuonna 1992 Trevison maakunnassa perinteiseksi leipomoksi. Sen on perustanut nykyinen omistaja Alessandro Dal Santo, joka on ollut kondiittori vuodesta 1979. Hän, yhdessä intohimoisten ja huolellisten makujen nykyaikaisen tutkimuksen sekä perinteisten makujen yhdistämisen kanssa, ja yhteistyökumppaniensa avustuksella, valmistaa aina räätälöityjä tuotteita, jotka ...
Ranska, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS valmistaa ja jakaa korkealaatuisia pakastettuja leivonnaisia, jotka on kehitetty omista resepteistä: amerikkalaisia jälkiruokia tai ranskalaisia jälkiruokia, keksejä, brownieita, muffineita, crumbleja, pehmeitä leivonnaisia, kakkuja, piirakoita jne. AMERICAN DESSERTS korostaa makuelämysten nautintoa ja aitoutta "kotitekoisella" ulkonäöllä. Leivonnaisemme valmistetaan huolellisest...
Belgia, Chaumont-Gistoux
Les Tartes de Chaumont-Gistoux on kauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman piirakoita, kakkuja ja quicheja.
Belgia, Namur
Dumont Pâtissier on hieno konditoria, joka toimittaa sinulle leipää, suuria kakkuja, pieniä yksittäisiä kakkuja, kuoria, piirakoita, leivonnaisia, kerroskakkuja ja dagoja. Juhlakausina valmistetaan erityisiä menuja ja luomuksia.
Belgia, Grez-Doiceau
Géraldinen Cantine on tilauspohjainen työpaja, joka valmistaa käsityönä makeita ja suolaisia piirakoita tuoreista ja kauden tuotteista. Géraldinen Cantinella ei ole myymälää, kaikki tapahtuu suoraan työpajassa. Ruokalistamme vaihtelee vuodenaikojen mukaan (kauden hedelmät ja vihannekset, kuten mansikat, raparperi, sikuri...) sekä vuoden tärkeiden hetkien mukaan, kuten joulupöytä, kuninkaallinen p...
Italia, Villar Perosa
Hyvät perhetraditiot Toiminta, joka sai alkunsa vuonna 1991 Marco Perro ja hänen perheensä halusta, on löytänyt uudelleen ja arvostanut isoäidin Lucian reseptejä, jotka jo vuosisadan alussa leipoivat ja myivät Piemonteen markkinoilla herkullisia leivonnaisia ja herkullisia "Paste di Meliga" -leivoksia. Pieni käsityöleipomo on tänään yli 2000 neliömetrin tehdas, jossa on nykyaikaisimmat teknologia...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play