Alankomaat, Groningen
...Laatustandardi: 'A'-luokka vientiin Jäämäpitoisuus: Enintään 5 % kuiva-aineesta Palamisaika: 1,5 – 2,5 tuntia Kokonaisenergiasisältö: 7000 - 7500 joulea Yksittäisen palan koko: 25x25mm Hiilipitoisuus: yli 80% Haihtuvuusalue: 23 – 28% Keskipaino per pala: noin 13 grammaa Lähetyspakkaus: 5 kg tai 10 kg per pahvilaatikko Vähittäispakkaus: 1 kg x 12 = 12 kg per pahvilaatikko Yksikköhinta: 0,78 $ per kilogramma laatikko Kosteuspitoisuus: 3 - 5% Kuormituskapasiteetti: 1420 pahvilaatikkoa tai 14 tonnia 20 jalan kontissa...
Portfolio (10)
Alankomaat, Groningen
Zenvol on ainutlaatuinen yritys, joka on ylpeä siitä, että se hankkii tuotteita tietoisesti ja huolellisesti toimittajilta ympäri maailmaa. Yli 3 000 erilaista tuotetta sisältävä kokoelma tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka heijastavat lukemattomia perinteitä. Zenvol erottuu tarkasta ja käsin suoritetusta valintaprosessistaan jokaiselle tuotteelle sekä edullisista hinnoistaan ja huippulaadu...
Portfolio (135)
Alankomaat, Hp Leusden
...Pakastettu sianliha Erityisvaatimukset: Ilman ihoa, rasvaa ja luita; jokainen puolikas ruhon leikataan seuraaviin neljään osaan: 1. Niska: Jokaisen palan paino vähintään 0,8 kg netto. 2. Olkapää: Jokaisen palan paino vähintään 1,35 kg netto. 3. Lanne: Jokaisen palan paino vähintään 0,55 kg netto. 4. Reisi: Jokaisen palan paino vähintään 2,2 kg netto. Jokaisessa lihapalassa saa olla hieman rasvaa...
Portfolio (10)
Alankomaat, Halle
...Buikspek 1 kpl, kg hinta € 12,90 Buikspek leikataan, kuten nimi jo viittaa, sian vatsasta. Se on erittäin herkullista marinadissa ja sitten paistettuna uunissa tai grillissä. Teurastajalta voimme ilmoittaa, kuinka suuria palojen tulisi olla. Haluatko isomman tai pienemmän palan? Ei ongelmaa, voimme pyytää sen leikkaamaan sinulle. Alkuperä: Liha tulee oikeista ulkosioista, jotka ovat peräisin...
Portfolio (10)
Alankomaat, Mierlo
... pysyy mureana. Juuri tämä, yhdistettynä rapeaan kuoreen, tekee jokaisesta pizzauunista tulevasta ruoasta niin herkullista. Jokainen voi tulla huippukokiksi! Riippuen tilasta, jonka olet varannut uunille, löytyy aina yksi puutarhaasi sopiva. Näin jokainen voi luoda oman palan Italiaa takapihalleen!
Alankomaat, Sassenheim, Netherlands
...Vietettyään vuosia perheyrityksissä ja muissa teurastamoissa, Paul van der Holst päätti, että hän halusi perustaa oman yrityksen. Vuonna 2000 hän aloitti muutaman työntekijän kanssa oman teurastamonsa. Melkein heti oli kysyntää tuttavilta ravintola-alalta, että voisiko hän toimittaa heille lihaa. Nykyään Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst ja Van der Holst - Vlees voor de Horeca -tiimi koostuu noin 40 intohimoisesta työntekijästä ja muutamasta yhteistyökumppanista. Teemme yhdessä kaikkemme, jotta voimme jatkaa näiden yritysten menestystä Bollensteak.nl:ssä ja toimittaa teille poikkeuksellisen palan lihaa.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play