Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Espanja, Alcobendas
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. - kinkku- ja makkaratehdas Käsityönä valmistettuja tuotteita, kuten: El Botillo del Bierzo, tuliset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu Lacón, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu Lacón (gourmet-tuote) ja muita... Tarjoamme myös tuoretta sianlihaa, kuten: kyljyksiä, sisäfileitä, ribsejä, pekonia, Lacónia, tuoretta kinkkua, tuoretta potkaa, sekä suolattuja ja tuoreita tuotteita, kuten: korvia, häntiä, selkärankaa, sianpäätä, kuonoa, sianjalkaa.
Portfolio (4)
BELLOTARI Espacio Ibérico on yrityksemme brändi, ja meillä on erikoisosaamista iberialaisten sianlihaproduktien myynnissä, kaupallistamisessa ja jakelussa sekä kaikissa niissä tuotteissa, jotka on valmistettu Extremaduran ja muiden Espanjan alueiden raaka-aineista. Olemme syntyneet selkeällä aikomuksella tarjota maksimaalista laatua tuotteissamme; tunnemme täydellisesti iberialaisten tuotteiden tu...
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme perheyritys, joka valmistaa ja myy korkealaatuisia iberialaisia tuotteita omasta karjasta, halliten kaikki prosessit alusta alkaen. Valmistamme kinkkuja, paloja, lomoja, makkaroita ja kaikenlaisia iberialaisesta porsaanlihasta valmistettuja tuotteita. Meitä leimaa perinteet, huolellisuus ja omistautuminen jokaisessa vaiheessa lopputuotteen valmistuksessa. Meillä on useita tiloja, joissa ...
Portfolio (2)
Espanja, Alcobendas-Madrid
... sijaitsevat Alcobendasissa. Olemme iberialaisten sianlihan toimittajia. Tarjoamme seuraavia tuotteita: pluma, secreto ja solomillo. Ja kypsytetyissä tuotteissa: iberialainen kinkku, iberialainen olkapää, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular ja salchichón cular. Olemme mukana prosessin jokaisessa vaiheessa kasvatuksesta kaupallistamiseen ja jakeluun liha- ja kypsytettyjen tuotteiden osalta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Verkkosivumme ovat www.navarretintoibericos.com...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play