... grillaukseen, paistamiseen tai gourmet-resepteihin, sillä se tarjoaa poikkeuksellista mehukkuutta ja syvää makua, joka tyydyttää vaativimmatkin makuhermot. Tämä erityinen leikkaus on täydellinen niille, jotka etsivät premium- ja aitoa gastronomista kokemusta iberian sian lihasta.
Portfolio (15)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi. Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola Paino: 1,400 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja varastointi. Paino: 1,400 kg Ainesosat: Iberialainen Bellota -paletta, suola...
Portfolio (43)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play