Belgia, Wingene
... happamuus, ja siinä on huomattavia makeita sävyjä karamellista ja pähkinöistä sekä vivahteita hedelmäisistä makuista. Manuaalisen poiminnan jälkeen viljelijät tuovat kosteat kaakaopavut keskitettyyn fermentointiyksikköön. Alkuperä: Peru Alue: Keskinen Amazonas Lajike: Trinitario Vivahteet: Karamelli, pähkinäinen, hedelmäinen SKU: 5430002193212 PUHDAS SUKLAA: 100% kaakaopapuja Energia: 550Kcal, 2300kJ Kokonaisrasva: 52g josta Tyydyttynyt rasva: 31g Hiilihydraatit: 5g josta Sokeri: 0g Proteiini: 15g Suola: 0g...
Portfolio (49)
Sun Chemical on arvostettu kemianteollisuuden tuottaja, jolla on toimipisteet Alankomaissa ja Turkissa. Yrityksemme on toiminut jo vuosikymmeniä ja on rakentanut mainettaan johtavana puhdistustuotteiden ja erilaisten muiden kemikaalien toimittajana, joka palvelee jakelijoita ympäri maailmaa. Me priorisoimme pitkäaikaisia kumppanuuksia ja ylläpidämme tiiviitä suhteita asiakkaisiimme, joista monet o...
Portfolio (185)
Ranska, Guérande
...Luonnon pieni ihme, Fleur de Sel muuttuu vaaleanpunaiseksi kuumina kesäpäivinä, erityisesti heinäkuussa. Tämä täysin luonnollinen sävy johtuu mikrolevästä, Dunaliella salina, (joka tunnetaan antioksidanttikyvyistään ja jota käytetään kosmetiikassa sekä ravintolisissä) ja se antaa vaaleanpunaiselle flamingolle tämän lohenvärin, koska ne ravitsevat katkaravuista, joiden pääasiallinen ravintolähde...
Portfolio (42)
...Pinaattia on käytetty eri kulttuureissa kautta historian, erityisesti Välimeren, Lähi-idän ja Kaakkois-Aasian keittiöissä. Tämä ei ole ihme, sillä tämä lehtivihannes on helppo sisällyttää mihin tahansa ruokavalioon, koska se on edullista ja helppo valmistaa. Se tuotiin Eurooppaan 1100-luvulla maurien toimesta heidän piirittäessään Espanjaa, minkä jälkeen se levisi myös Yhdysvaltoihin. Nettopaino: 400 g Hiilihydraatit: 1 g Kokonaisokerit: 0 g Rasvat: 0 g Kuidut: 2,9 g Suola: 0 g...
Portfolio (15)
Italia, Margherita Di Savoia
... vaatimukset edellyttävät. Euroopan Suolayhtiö käsittelee tuotetta, joka on luonnon ihme: merisuola. Adrianmeren vettä pumpataan voimakkailla vesipumpuilla ja se johdetaan ensin haihdutusaltaisiin ja sitten suola-altaisiin, joissa auringon säteiden ja tuulen vaikutuksesta se haihtuu ja saavuttaa vähitellen yhä korkeampia lämpötiloja ja suolapitoisuuden kyllästysasteita, jotka vaihtelevat 25,5 ja 30° Baumé...