Romania, Botosani
...Vaikka se saattaa vaikuttaa tieteeltä, se on enemmän perinteestä. Kypsyminen on prosessi, joka pehmentää naudanlihaa luonnollisten prosessien ansiosta. Pidämme Karpaattista naudanlihaa useita päiviä tiloissa, joissa valvomme tarkasti lämpötilaa, kosteutta ja ilmanvirtausta. Odottamme, että liha saavuttaa makunsa ja parantaa makujaan. Tuloksena on mureaa ja mehevää lihaa. Olimme ensimmäisiä, jotka ymmärsivät tämän tärkeyden, ja toimme kypsytettyjä naudanlihatuotteita Romaniaan.
Portfolio (23)
Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Serbia, Ruma
...Mikä on lihan kuiva kypsennys? Liha (yleensä naudanliha) ensimmäisessä vaiheessa menettää kosteutta, mikä mahdollistaa erityisen mikroilmaston, joka syntyy Kuiva Kypsennys -koneessa. Kuiva kypsennysprosessi stimuloi tiettyjen sienilajien (homeiden) kasvua lihan ulkopinnalle. Tämä ei aiheuta pilaantumista, vaan lihan pinnalle muodostuu ulkoinen "ydin", joka leikataan pois lihan kypsentämisen...
Portfolio (8)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play