Itävalta, Lind Im Drautal
... kaadetaan sulatettua voita päälle ja tarjoillaan vihreän salaattipedin kanssa. Vinkkimme: Maistuu erinomaiselta basilika-pestolla!!! Keittoaika Ota pakastetut taikinapussit pussista ja laita ne jo kiehuvaan, suolattuun veteen. Anna nuudelien keittyä noin 8 minuuttia. Nosta sitten ylös ja valuta. Voit myös paistaa jo keitetyt nuudelit pannulla voin kanssa ennen tarjoilua. Pakkaus 1.) 50 kappaletta PE-pussissa (suurtalouskäyttöön) 2.) 8 kappaletta PE-pussissa (vähittäiskauppayksikkö)...
Portfolio (11)
Itävalta, Königsdorf
... Hyvä toiminnallisuus, kuten geeli, vatkaaminen, emulgoiminen, liima. Munanvalkuaisjauhetta voidaan käyttää tuotteiden laadun ja säilyvyyden parantamiseen. Ulkonäkö irtonainen jauhe tai altis massalle, tasainen keltainen, normaalin munanvalkuaisen tuoksu, ei hajua, ei epäpuhtauksia. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kinkku, makkara, surimi, nuudelit, pikanuudelit, makeiset, kastike, jäätelö...
Itävalta, Lebring
Stangl-pasta valmistetaan päivittäin parhaasta durumvehnästä, pastöroiduista kuivatuista munista ja vedestä. Stangl-nuudeleiden jatkuva valvonta takaa huippulaadun joka hetki.
Portfolio (8)
Itävalta, Engerwitzdorf
Hienojen ilmakuivattujen pastojen valmistaja: vegaaniset spelttinuudelit, täysjyväspelttinuudelit, munapasta, spagetti, tagliatelle, hirssinuudelit, ruismakaroni, durum-makaroni, kovasta vehnästä valmistetut nuudelit...