Iberico-sertifikaatti, joka on valmistettu Pedrochesin laaksossa sijaitsevissa tiloissamme, ja se on peräisin valituista eläimistä, joita olemme kasva...
Kooltaan ja painoltaan pienempi kuin kinkku, meidän Paleta de Bellota Ibérica -tuotteemme on muodoltaan pidempi ja vähemmän pyöreä. Sen tasainen ja ki...
Iberian niemimaan biodiversiteetti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda uusia kulinaarisia kokemuksia. Castro y González -yrityksessä olemme yhd...
Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Siinä on elävä väri, mieto maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa.
Käsintehdyt pala...
Embutido, joka on valmistettu sekoituksesta Iberico-porsaan jauhettua lihaa, johon on lisätty suolaa ja mausteita, vaivattu ja täytetty suolistoon. He...
Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa o...
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonno...
Tuote on täydellisessä kypsymis- ja kypsymisvaiheessa. Leikkauksessa näkyy rasvavetoja, jotka johtuvat sen laadusta ja alkuperästä.
Iberialaiset Bris...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iber...
Se valmistetaan käsityönä Pimentón D.O de la Vera (Cáceres) -mausteella, joka on marinoitu luonnollisilla mausteilla, suolalla, valkosipulilla ja oreg...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.