Italia, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Portfolio (26)
Italia, Formigine
...Vihreä vilja, joka tunnetaan myös nimellä "wheatgrass," on nuori viljakasvi (Triticum aestivum). Se on rikas klorofyllistä, vitamiineista A, C ja E, mineraaleista kuten raudasta ja kalsiumista sekä välttämättömistä aminohapoista. Vihreä vilja on tunnettu antioksidanttisten, detoksifioivien ominaisuuksiensa ja mahdollisten immuunijärjestelmää parantavien vaikutustensa vuoksi.
Portfolio (58)
Italia, Forlì
... aestivum) jyvä on pidempi, läpikuultava ja kuten nimi "kovaa" viittaa. Yleensä se seuraa haudutettuja lihoja ja/tai keitettyjä vihanneksia. Se voidaan tehdä mausteiseksi yhdistämällä se harissan kanssa (jota käytetään erityisesti Tunisiassa). Italiassa couscous valmistetaan kuitenkin Trapani alueella Sisiliassa; se höyrytetään erityisessä lasitetussa savipannussa, mutta mausteena on, toisin kuin magrebilaisessa versiossa, kalakeitto.
Portfolio (50)
...Ainesosat: kesätruffeli (Tuber aestivum Vitt.), oliiviöljy, suola, aromi. Vinkit: ihanteellinen pääruokiin, carpaccioon, keitettyihin tai paistettuihin vaaleisiin lihoihin ja se voi jopa täydentää joitakin jälkiruokia. Saatavilla myös 500 g pakkauksessa.
Portfolio (10)
Italia, Orsogna
... kalan carpacciojen, munakkaiden ja omelettien, kastikkeiden ja sosien valmistukseen. Voileivät, naposteltavat aperitiiveille, koristeet, pizzat ja calzonet. Säilyvyysaika: 24 kuukautta valmistuspäivästä. Saatavuus: Yleensä aina saatavilla. Säilytysohjeet: Avattu tuote tulee peittää ekstra-neitsytoliivilla, säilyttää jääkaapissa ja käyttää muutaman päivän kuluessa. AINEKSET: Musta kesätruffeli (Tuber Aestivum); Ekstra-neitsytoliivi; Suola; Aromit; Antioksidantti: Askorbiinihappo. Laatikko 6 kappaletta...
Portfolio (9)
Italia, Fratta Todina
Italia, Firenze
...Ainesosat: basilika 20 %, auringonkukkaöljy, perunat, juusto (maito, suola, juustonvalmistaja, lysozyymi, kananmunaproteiini), pinjansiemenet, kesätruffeli (Tuber Aestivum Vitt. - alkuperä Italia) 3 %, aromi. Ihanteellinen yhdistettäväksi pääruokiin, lihoihin, vihanneksiin ja bruschetta-leipiin.
Portfolio (9)
Italia, Roma
...Ainesosat: Ketsuppi (tomaattikonsentraatti 50%, vesi, sokeri, viinietikka, suola, luonnolliset aromit, sakeuttajat: ksantaanikumi ja guar-kumi), Kesätruffeli 3% (Tuber aestivum Vitt.), suola, aromi. Happamuudensäätöaine: Maitohappo E270. Parasta ennen: 12 kuukautta. Käyttöohjeet: Ihanteellinen lihan, kylmien ruokien, keitettyjen lihojen ja salaattien maustamiseen. Aistinvaraiset ominaisuudet...
Portfolio (9)
Italia, Spoleto
...Valittu tuote. Laatu ja tuoreus taataan. Sekakoko. Tuber Aestivum, niin sanottu kesätatti. Alkuperäalue: Umbria-vuoristo. Kaivuaika: 1. toukokuuta - 15. syyskuuta. Kevyt, elegantti ja ei-invasiivinen aromi, kesämustatatti herättää esiin aluskasvillisuuden, kosteuden ja huurteen peittämien lehtien tuoksut.
... hinnoin. Vuoden aikana, keruuaikoina, Valtrebbia Tartufi tarjoaa laajan valikoiman lajikkeita: valkoinen tryffeli (Tuber Magnatum Pico), kesämustatryffeli (Tuber Aestivum), musta uncinato-tryffeli (Tuber Uncinatum Vit), arvokas musta tryffeli (Tuber Melanosporum Vit) ja marzuolo-tryffeli (Tuber Albidum). Tällä hetkellä yritys hallinnoi 30 hehtaaria mykorisoituja tryffelialueita ja tavoitteena on...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play