...Sianlihasta valmistettu säilyke, tyypillinen Emiliassa. Liha tulee sian kaulasta, käsin täytettynä luonnollisiin suoliin ja kypsytetty vähintään 90 päivää, sillä on makea ja miellyttävä maku ja se on pääosassa alkupaloissa ja aperitiiveissä.
Portfolio (54)
Italia, Casalnuovo Di Napoli
Salumificio Sant'orso sijaitsee Calltrenossa, Vicenzan maakunnassa, Asiagon ylängön juurella. Tuotamme GMO-vapaita, maidottomia, gluteenittomia ja allergeenittomia salameja. Tuotantomme koostuu täydellisestä valikoimasta makeita ja mausteisia salameja, sekä laajasta valikoimasta raakoja ja kypsennettyjä pekoneita, kaikki muotoiltu paremman käytettävyyden saavuttamiseksi. Kutsumme teidät vierailema...
Elintarvikkeiden säilytys Oy...
Marinoidut antipastit...
Ruokasäilykkeet...
Italia, Vinci
KANSALLINEN RUOKATUOTTEIDEN TEOLLISUUS S.P.A.
Elintarvikkeiden säilykeala Merkki "alpino" ortolina ardita...
Italia, Reggio Nell'emilia
Italia, Parma (pr)
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
Säilykkeet...
Italia, Codogno
Mehu- ja mausteteollisuus...
Italia, Pontecagnano Faiano
Italia, Nocera Superiore
Italia, Castelfiorentino
Italia, Maccastorna
Italia, Camponogara
Italia, Nocera Superiore
Italia, Carpenedolo
Italia, MALETTO
Italia, Castellazzo Bormida
Italia, Ostellato
Italia, San Valentino Torio
Italia, Candela
Italia, Trevi

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play